Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

PMS + OCD

Συνδυασμος που σκοτωνει.....για τους γύρω μου.

Σκοτωνω πλασμα, εν μπορω να μου μιλουν φκαινει το γαιμα πας την κελλε μου. Εν με χωρει ο τοπος τζιαι εν αντεχω τζιαι πολλα πολλα.

Ειμαι τοσο κουρασμενη που εν μπορω να καμω τιποτε μεσα στο σπιτι.....άρα εχτιτσιασαμεν!!
Αφου ο "αγαπητος" Απης εν ταρασσει να καμει ΤΙΠΟΤΕ απολυτως.

Ειπα να το περασω στην αντεπιθεση να δουμε αν ταραξει να με βοηθησει. Αντεπιθεση as in εν θα καμνω τιποτε που τα βασικα να δουμε αν θα συγκινηθει.

Αποτελεσμα: Κινδυνευουμε να μεινουμε χωρις ποτηρι να πιουμε (τζιαι να πεις εχουμε πλυντηριο, απλα να τα βαλει μεσα τζιαι να πατησει ενα κουμπι!), εξισιηλησε ο καλαθος της τουαλετας, εξισιηλησαν τα σκουπιδια εξω στη βεραντα (τζιαι να πεις, να κατεβαζει τα σκουπιδια κατω ειναι μια εκ των ΔΥΟ δουλειων που εν υπευθυνος. Η 2η εν να γεμωνει τις μπουκαλες με το νερο)

Αν δεν του πω φκαλε τα σκουπιδια ή γεμωστες μπουκαλες εν τα καμνει.

Αρε ρε fukning OCD μου ομως που εν μπορω να τα θωρω ετσι. Πιαννει με παραπανω η πελλαρα, τζιαι plus with the PMS, επαναλαμβανω σκοτωνω πλασμα. Κατα προτιμηση αρσενικο που το ονομα του να αρχιζει  που Α.. τζιαι να τελειωνει σε ..πης. Τζιαι τον μαστρο μου.

4 σχόλια:

  1. Πομονην!
    Ψ Υ Χ Ρ Α Ι Μ Α! Που λαλει τζι ο Γρουτος (τζαι σπαζει με παραπανω)...

    Εν εισαι μονη σου! Τζι εμεις τα ιδια εχουμεν! Αν δεν τους πεις τιποτε εν καμνουν :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλαξε τον μικρό κάλαθο της τουαλέτας, με τον μεγάλο (εξωτερικό) κάλαθο.... Έτσι εν θα ξυσιλά εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν έκανες στρατό για αυτό δεν ξέρεις να το παίζεις λοχαγός. εθελοντικά δεν πρόκειται να κάμει τίποτε. ρίχνε διαταγές τζαι κανεί μόνο έτσι θα δεις χαϊρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή