Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Διαβάζοντας έρχεται η όρεξη..

Απο το καλοκαιρι εχω κολλησει με κατι βιβλια χαζοσαχλορομαντικα και δεν λεω να ξεκολλησω! Μου εχουν γινει εθιστικα! Ειδικα με μια συγγραφεα.
Ολα αρχισαν οταν το περασμενο καλοκαιρι που πηγα διακοπες σε ενα φιλικο εξοχικο, βρηκα πανω στο coffee table διαφορα περιοδικα και βιβλια. Αφου ξεφυλλισα αρκετα κοσμοπολιταν, συνθεσεις κτλ, σκυλοβαρεθηκα και ειπα να το γυρισω στο πιο κουλτουρε και να παρω στην παραλια κανενα απο τα βιβλια.
Πηρα μαζι μου το "Ο κηπος με τις μουριες" της Καιτης Οικονομου. Δεν εμπορουσα να το ξαπολισω!! Δεν εμπορουσα να σταματησω να το διαβαζω! Η Καιτη Οικονομου εχει ενα τροπο να σε κραταει και να θελεις να συνεχισεις να διαβαζεις μεχρι να φτασεις στο τελος! Μεσα σε 1,5 μερα εθκεβασα το αλοπως. Η αληθεια τετοιου τυπου βιβλια ειναι λιγο αρλεκιν.
Ομορφος, πλουσιος, γεροδεμενος, σοβαρος, απομακρος ερωτευεται ομορφη, λεπτη με υπεροχα ματια και μακρια μακρια μαλλια, που βγαινει απο τη θαλασσα με τα μακρια, υπεροχα της μαλλια να λαμπιριζουν, δημιουργωντας ανεπαισθητες μπουκλες γυρω απο το προσωπο της.
-Τζιαι μετα φκαινουμε τζιαι εμεις οι κοινες θνητες που τη θαλασσα με μαλλια που αμαν στεγνωσουν γινουνται κωλος! Τζιαι βεβαια στα αρλεκιν ξυπνουν τζιαι καμνουν σεξ! Ουτε Νο1 ουτε Νο2, ουτε δοντια ουτε τιποτε! Στα αρλεκιν δεν ανακαλυψαν ακομα το χεσιμο.-

Μετα εσυνεχισα να αναζητω και αλλα -τυπου αρλεκιν- βιβλια. Διαβασα λιγη Λενα Μαντα, το "Χωρις χειροκροτημα" που ηταν ωραιο, και "Το τελευταιο τσιγαρο" το οποιο δεν μου αρεσε καθολου. Μιλουσε συνεχως για ελεγχους απο το ΣΔΟΕ κτλ. Μου φτανει που τα ακουω στην τηλεοραση δεν χρειαζεται να τα διαβαζω κιολας. Ασε που δεν ειχε και ιδιαιτερες σκηνες σεξ, απαραιτητο συστατικο τετοιου τυπου βιβλιων!!!!

Οποτε αναζητησα ξανα την αγαπημενη Καιτη Οικονομου. Βρηκα "Το φθινοπωρο της μαγισσας" το οποιο ηταν τελειο! Ερωτευτηκα και εγω μαζι με την ηρωιδα τον ομορφο, πλουσιο, γεροδεμενο κτλ... Καθολη την διαρκεια που το διαβαζα, 2-3 μερες αλοπως, επελεκουσε με ο Απης οτι εν του εδιουσα σημασια. Τζιαι εβρισκε παντα την χειροτερη στιγμη για να αποφασισει να με ενοχλησει/πειραξει! Τις σκηνες σεξ! Τζιαι εγω να του φωναζω: Οϊ τωρα! Οϊ τωρα! Εννα φιληθουν /καμουν σεξ/ ξανακαμουν σεξ!

Την περασμενη εβδομαδα εδανεισαν μου ακομα 2 της Καιτης Οικονομου. Το "Η λευκη ορχιδεα" και το "Ερωτας πολεμος". Αρχισα το "Η λευκη ορχιδεα" πρωτα. Ηταν ακομα πιο ωραιο που την μαγισσα! Αλλα δυστυχως εκαμα μια διαπιστωση εκ των υστερων. Εν τριλογια τζιαι εν με σειρα που παν!
Πρωτο εν η "Η λευκη ορχιδεα", μετα "Το φθινοπωρο της μαγισσας", τζιαι μετα το "Ερωτας πολεμος". Το τελευταιο εν η συνεχεια του πρωτου. Η μαγισσα εν αλλη ιστορια, αλλά αναφερει τζιαι την ιστορια του πρωτου στην πλοκη του. Αρα δυστυχως διαβαζοντας την ορχιδεα ηξερα που πριν την καταληξη του, αλλά εν με εσταματησε καθολου! Ηταν πολλα ωραιο.
Τωρα διαβαζω τον ερωτα πολεμο. Ως τα ποψε εννα το ποσπασω τζιαι τουτο.
Άλλο πανω!!

 

5 σχόλια:

  1. Το "Ερωτας πολεμος" εν λλιο πιο φιλοσοφημενο, θιγει σοβαρα κοινωνικα προβληματα, αλλα στο συνολο του δεν ξεφευγει που την μοιραια πλοκη του αρλεκιν, που διακατεχει τα προηγουμενα της...

    Παντως αν θελεις πιο πολλυν σασπενς πριν το μοιραιο... κρεβατι, θκιαβασε Ευαγγελια Ευσταθιου :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι εκαταλαβα το για το ερωτας-πολεμος.

      Ευαγγελια Ευσταθιου α? Θα την εχω υποψη μου Γρουτιτσα θενκς!

      Διαγραφή
  2. Έκαμες με περίεργη να την διαβάσω πάντως. Συνήθως δεν διαβάζω τέτοια βιβλία αλλά μέσα μέσα χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επίσης στο άρλεκιν εν εθκιαβάσαν ότι βρωμεί το στόμα το πρωί φτώμα χτιτjιον και λειτουργεί σαν the ultimate turn off

    ΑπάντησηΔιαγραφή