Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Γέννα

Οϊ εν εγεννησα μεν φοαστε!

Εγεννησε μια φιλη μου τζιαι επια να την δω το Σαββατοκυριακο. Γεννησε με φυσιολογικη γεννα, σπανιο στις μερες μας που ουλλοι οι γυναικολογοι βαλλουν σε ολοϊσια πουκατω που το νηστερι. Δεν εδυσκολευτηκε καθολου, τζιαι που την επομένη ηταν αππαρα!

Μου εχουν περιγραψει πολλες φορες την διαδικασια της φυσιολογικης γεννας, αρα την γνωριζα στην θεωρια.
Γενικα με τα χειρουργια, νηστερια, κοψιματα, γαιματα κτλ εχω μια αναισθησια τζιαι δεν μεν πειραζει να βλεπω. Παραδειγμα στο Ε-Entertainment που δειχνουν πλαστικες επεμβασεις με βυζια, κωλους, κοιλιες, μυτες, λιποαναρροφισεις κτλ  ειναι το καλυτερο μου. Επισης, CSI, NCIS, Bones, Dr House, Castle κτλ που εσιει νεκροψιες, γαιματα, σκοτωμους εν με πειραζουν επισης. Η ωρα που τα δειχνει εν η ωρα του φαγιου τζιολας, οποτε αποκτηνωθηκα.

Και επιστρεφουμε στο θεμα γεννα. Παω που λετε μετα σπιτι που την κλινικη τζιαι εχω την φαϊνή ιδεα να δω στο tube βιντεο φυσιολογικής γεννας.

WTF?????????????????????????????

ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΩ!!! Εμαυρισαν ουλλα!

Ρε παιθκια???? Μα σοβαρομιλουμε???????????

Μα ποθθεν χωρει να φκει το κοπελλουι που τζινη την τρυπουα?????????

Πλις μητερες μοιραστειτε μαζι μου τις εμπειριες σας.
Εν καλα που εκατσα τζιαι ειδα βιντεο οξα εν πελλαρα που εκαμα? Ο Απης απειλουσε οτι αν εσυνεχιζα να τα θωρω ηταν να πεταξει το λαπτοπ (τζιαι εν τζιαι δικο του!)

4 σχόλια:

  1. χαχαχχααχα

    Τζεινη η... τρυπουα, εσχει πολλες... δυνατοτητες! :Ρ

    Εν μπορω να συνεισφερω στο γκαλοπ φυσικων γεννων, γιατι 2 γεννες που εκαμα ηταν αναγκαστικες καισαρικες στο Μακαρειο...

    Αν τζαι την πρωτην ειδικα, πολλα θα ηθελα να ηταν φυσικη διοτι ετραβησα τα καστια μου. Ημουν σαν τζι εκοψαν με που την μεση για 15 μερες. Ουτε να κατσω κανονικα εμπορουν, για να σηκωστω που την καρεκλα ή που το κρεβατι ηθελα βοηθεια, να σhυψω ουτε λογος! Για ενα μηνα για να τζοιμηθω εβαλλα 3 μαξιλαρκα να με κρατουν που την μεση τζαι πανω τζαι να γυρισω πλευρο, ουτε γι' αστειο :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν τουτο το προβλημα με τις καισαρικες εννεν? Οτι μετα καμνεις τζιερο να αναρρωσεις επειδη ουσιαστικα εν εγχειριση, αλλά με την φυσιολογικη γεννα εισαι αππαρα μετα που λιες μερες.
      Φανταζομαι ομως εξαρταται που καθε περιπτωση

      Διαγραφή
    2. Εν ιξερω τι ακριβως επηεν λαθος στην πρωτη καισαρικη τζι αρκησα να αναρρωσω. Ημουν χαλια οταν εσυνηλθα. Ειχα φοβερους πονους.

      Στην δευτερη καισαρικη, ισως γιατι επροσεξαν με παραπανω (ηταν πολλοι οι γιατροι μες το χειρουργειο τζι επροσπαθουσαν να δειξουν προσωπο ο ενας του αλλου), παντως την επομενη μερα εσηκωστηκα μονη μου!, επερπατησα!!, εκατσα!!! σε τροχοκαθισμα τζι επηραν με ως την εξοδο του γενικου, οπου εξαπλωσα χωρις ουτ΄ενα μαξιλαρι!!! πας σε ενα σκληρο φορειο!!!, επηραν με το ασθενοφορο (τραππα-τρουππα μες τες λακκουβες) στο Μακαρειο που ηταν ο γιος μου, τον οποιο παρολην την προηγουμενη ταλαιπωρια εκατσα τζι εθηλασα!

      Την επομενη μερα ημουν περτιτζι!

      Καθε γεννα εν διαφορετικη, αλλα παιζει μεγαλο ρολο η θετικη σταση της μανας τζαι το πως θα σε αντιμετωπισουν οι γιατροι.

      Διαγραφή
  2. Τζείνη τρυπούα εν μαγική... διαστέλλεται τζαι χωρεί ολόκληρο σώμα μωρού να βκει έξω. Είδα παλιά ένα ντοκιμαντέρ που ελάλεν ότι μέχρι τζαι κάποια κόκκαλα της λεκάνης της γυναίκας, εν διαφορετικά που του άντρα, για να εξυπηρετούν τζαι τον σκοπό της γέννας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή