Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

'Ολα του γάμου δύσκολα...

Ερκεται σπιτι ο Απης την νυχτα μετα που την δουλεια. Εγω εσιδερωνα αφου εστοιβαστηκαν τα ρουχα τζιαι εν εβρισκα φανελα να φορησω. Γιατι αγαπητον αναγνωστικον κοινον, μπορω να καθαρισω παντος ειδους λεκεδες απο παντος ειδους επιφανειες, αλλά μεν με βαλλεις να σιδερωσω!

Anyway στο θεμα μας τωρα.

Ακολουθει ο διαλογος. Στις παρενθεσεις οι σκεψεις μου. Α=Απης, Ε=Εγω

Ε: Ε? ε? εμιλησες στους (λατρεμενους) γονεις σου οτι σκεφτουμαστε για γαμο?

Α: Εεε ναιι. (Σιεσμένος). Ειπαν να ρωτησουμε τζιαι σε κανενα αλλο τοπο για το τραπεζι.

Ε:  Σαν τι τοπους αγαπη μου? (Θκιαορκα σου εννα μου τα σαντανωσουν τωρα οι Τρομπα-τζίδες ετσι καλα που τα οργανωσα!)

Α: Eεε σαν το ταδ-ίλιον, το ταδ-ασιάνα, τον Τρικκη....


(Περιπαιζουν μεεεε!!!!!!!!!!!!

Εν γινεται τουτη η συζητηση!!!!!!!!!

Εν στον υπνο μου που το θωρω! Ξυπνα! Ξυπνα! Ξυπνα!

Αν του κατσω το σιδερο πανω του τωρα τι ζημια εννα καμω????

Αν του το σείρω?

Αναπνοες! Χι χι χου! Χι χι χου! Χι χι χου!

Που εισαι ρε Ινβικτιε  με τα βιντεα τζιαι τα ντοκουμεντα σου οταν σε θελω?????????)
    

Ε: Εννα μεινω ανυπαντρη Απη μου εν πειραζει!

Α: ....

 

23 σχόλια:

  1. Του έδειξες πόσο διαλλακτική είσαι! :P
    Κανένα κτήμα που είναι και ρουστίκ και μπορεί να τους αρέσει?Θα φανείς και καλή ότι εσύ λαμβάνεις υπόψην τα γούστα τους. Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι τεθκοιο προσπαθω να καμω, αν και με το παρδον, χεστηκα για τα γουστα τους!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  2. Αν κλείσεις στον Τρίκκη κλείσε πρώτο τραπέζι να έρθω με την Αχάπαρη τζαι τον Ινβίκτους σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xαχαχα! Σιουρα!! Εννα εχουμε πολυ υλικο για να γραφουμε παντως!

      Ο Ινβικτους θα καμει πποστ υπερπαραγωγη επι του θεματος!

      Διαγραφή
  3. Με πρόλαβε η Μάνα! Θέλω πολύ να πάω σε γάμο στον τρίκκη! Σε περίπτωση που υλοποιηθεί παρακαλώ να λάβω πρόσκληση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν επια ποττε ουτε εγω τζιαι θελω να παω, αλλά να παω με καποιον που θα χεστουμε στο περιπαιξιμο!

      Γιατι να τα βλεπεις και να γελας μονος σου, δεν λεει!

      Διαγραφή
  4. πολυ καλο!!!
    προσφατα ερωτηση του τυπου "τι κοπης διαμαντι σου αρεσει" μες στα μουτρα και μου εκατσε το φαΐ στο λαιμο. ωρες ωρες λενε κατι πετυχημενα παναθεμα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι εχω την αισθηση οτι εν πιο σημαντικο να μεν περασει το δικο τους παρα να γινει το δικο σου?
    Προσηλωσου στο στοχο που ειναι ο Γαμος! Τα υπολοιπα (οπως ο χωρος) ειναι παρεμφερεις λεπτομερειες που εχουν υπερεκτιμηθει απο τους "ευσεβεις" νεοκυπριους :ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re eshei dikaio i grouta! nai ksero to en i pio simantiki mera tis zwhs sou mpla mpla mpla alla skeftou oti o stoxos en toutos! na pantreuteis ton Api! ta ypoloipa en prepei na se epireazoun! ALLA OI JAI TRIKKI!!

      Διαγραφή
    2. Ε ΣΙΟΥΡΑ! Οϊ τζαι Τρικκη! Ειπαμεν! Αλλα οϊ τζι ετσι ;)

      Διαγραφή
  6. Εν πολλά δύσκολη η θέση σου, εν η αλήθκεια. Αλλά βάση της πολυετούς μου πείρας με στριμμένον πεθθερό, θα σε εσυμβούλευα να θέσεις τα όρια σου, όσο πιο ευγενικά αλλά αυστηρά μπορείς. Εγώ δεν το έκαμα που την αρχή, εν εκέρδισα την αγάπη του με το να σιωπώ, κάθε άλλο μάλιστα, τζαι αναγκάστηκα να κάμω μιαν ωραιότατη έκρηξη 20 χρόνια αργότερα, οπότε τζαι έπνασεν το βλατζίν μου. Απαραίτητον συστατικό για να δέσει το γλυκό όμως ένει η συμπαράσταση του Άπη.

    Καλά ξεμπερδέματα. Η σκέψη μου θα είναι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τζιαι εγω συμφωνω με την γρουτα.ομως αν εχετε την οικονομικη ευχερια να πληρωσετε μονοι σας τον γαμο μεν αφηκεις κανεναν να σου τα χαλασει.δαμε ομως εννα φανει τζιαι το ποσο πιο πανω σε εχει ο Απης.ψυχραιμια τζιαι καλή δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστω για την υποστηριξη σας! Το πιο σημαντικο για μενα ειναι να περασω εγω καλα με τον αντρα μου τζινη την μερα.

    Αν καμω κατι που δεν θελω, δεν θα ειμαι ευτυχισμενη, τζιαι αρα ποιος ο λογος να ασχοληθω με το να οργανωνω τον γαμο?
    Επωνται(εν ετσι που γραφεται?) τζιαλλα τεθκοια πποστ μεχρι να βγαλουμε αποτελεσμα.

    Το θεμα ενι οτι δεν βλεπουν ποσο ευτυχισμενοι ειμαστε με τον Απη. Τζιαι οτι τουτο εσhιει τελικα σημμασια. Θελουν να το χαλασουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απαναια μου!!!μα ποιοι καλε;ωξα εν εσσιει σημασιαν;ωξα εσσιει;η αζουλα εννα τους φαει!εσυχηστικα τωρα.τι να πω;μονο αν εισαστε ενα σωμα μια ψυχη θα τους νικησετε.αφου παιζει τεθκιον σεναριο τοτε πρεπει η να παιξετε πελλον.η να περασετε στην αντεπιθεση.κρινετε και πραξετε.αμεσα.

      Διαγραφή
  9. Μεν στεναχωριέσαι κόρη... Ούτε να σκέφτεσαι ότι θέλουν να σου το χαλάσουν γιατί πολλά πιθανόν απλά να εν άλλο το σκεπτικόν τους τζαι δεν αξίζει να δηλητηριάζουν τη σχέση σας έτσι σκέψεις.

    Πχ η οικογένεια του δικού μου θέλει πιο ανοικτό γάμο λόγω υποχρεώσεων που έχουν και εν πάρα πάρα πολλά δύσκολον τους να περιορίσουν το κάλεσμαν τους σε 200 πλάσματα. Και ακόμα πιο δύσκολο θα ήταν να ξεχωρίσουν πελάτες και συνεργάτες σε κοντινούς (τραπέζι) και μακρινούς (κόκτειλ) χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Τζαι εν πολλύς κόσμος που παρεξηγείται άμαν καταλάβει ότι έννεν καλεσμένος στο τραπέζι.

    Τούτον που θέλω να πω με το παράδειγμα είναι ότι -άσχετα του τι θα κάμετε τελικά, τούτον εννα το κρίνετε εσείς- δε τους λόγους για τους οποίους θέλουν ανοικτό γάμο. Το πιο πιθανόν να μεννεν τόσο κακοί του στύλ "δε βλέπουν την ευτυχία μας".

    Κατα τα άλλα, νιώθω σε.

    Α! Και προετοιμάστου για κάποιους συμβιβασμούς που, ναι, δε θα σου αρέσουν, στους οποίους έννα πρέπει να ζυγίσεις το τι εν πιο σημαντικό: πχ να κάμω κεραστικό από τον τάδε που εν συγγενής/γείτονας/συνεργάτης/γουατεβερ τζαι σιγά το πράμαν, ποιός έννα θυμάται αύριο? ή να τσακώνομαι τζαι να χαλώ τες σχέσεις μας για μια ζωή? Been there, done that, και εγώ και αρκετές φίλες μου που παντρευτήκαν πρόσφατα και τα έζησα από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαναϊα μου! Ενα ακριβως τα ιδια με τα δικα μου!

      Τι εκαμες εσυ τελικα? Εκαϊλισες σε ανοικτο γαμο?? Πως το εχειριστικες?

      Διαγραφή
    2. Εμμ.. ναι, εκαΐλισα σε ανοικτό.

      Βασικά εσκέφτηκα τούτο που λαλεί τζαι η Μαρία πιο κάτω, ότι δηλαδή τζείνο που εννα θυμούμαστε εν το πάρτυ τζαι τα καρκασιαλίκια που εννα κάμνουμεν με τους φίλους μας τζαι ότι δε θέλω να χαλάσω τες σχέσεις μας για έτσι θέματα τζαι ότι θέλω ούλλοι μας να το απολάυσουμεν το όλο παναΰρι τζαι όι να προκαλέσω άγχη τζαι δυσκολίες τζαι ιστορίες στους δικούς.

      ΑΛΛΑ! Αλλά λέω! Το ότι εδέχτηκα τον ανοικτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι εδέχτηκα Τρικκοκατάστασεις α!

      1)Εψάξαμεν τζαι ήβραμεν μια πολλά ωραία αίθουσα, πρόσφατα ανακαινισμένη, χωρίς τίποτε κιτσαρίες (ακόμα τζαι το μπουφέ του εν πολλά περιποιημένο στον τρόπο παρουσίασης, πχ οι σαλάτες εν σε άσπρες πιατέλλες όπως σε ξενοδοχείο τζαι όι σε σινιά κτλ)
      2)όλα τα τραπέζια τζαι οι καρέκλες ένναν ντυμένα όπως θα ήταν και σε κλειστό γάμο,
      3)έννα βάλω τζαι σέντερπισες τζαι κερούθκια πάνω στα τραπέζια όπως θα έκαμνα τζαι αν ήταν κλειστός,
      4)το κέντρο έχει οδηγίες στις 10 να κλείσουν τα φώτα τα άσπρα τζαι να μείνει μόνο χαμηλός φωτισμός τζαι τα φώτα του DJ για να γινεί πιο κλαμπ η ατμόσφαιρα
      5)τζαι τέλος αποφασίσαμεν ότι δε θα καθούμαστε να μας σιερετούν ως τα μεσάνυχτα, αλλά στις 10 έννα έβρουμεν ευκαιρία να κατεβούμεν να διασκεδάσουμεν με τους φίλους/συγγενείς τζαι όσοι αργήσουν ας έρθουν να μας έβρουν στο τραπέζι/πίστα/κτλ. Που επήα τζαι σε κλειστούς γάμους τζαι εγίνηκεν τζαι 11 η ώρα να κάτσουμεν να φάμεν τζαι τούτο δεν εβοήθαν στο ζητούμενο, που εν το να τα σούσουμεν.

      Ουσιαστικά ήβραμεν τρόπο να παντρέψουμεν τα θέλω χωρίς να μείνει κανένας παραπονεμένος.

      Μεν απελπίζεσαι τζαι υπάρχουν τρόποι να κάμεις κάτι που να σου αρέσκει είτε εν ανοικτός είτε εν κλειστός.

      Διαγραφή
    3. στειλε μου εμαιλ πεμου τον τοπο σε παρακαλω!!

      Διαγραφή
    4. Μα πούντο τζαι εστραβώθηκα τζαι δε βρίσκω το "κόντακτ μι"?

      Διαγραφή
  10. έλα ρε πως κάμνεις έτσι. Ουτως ή αλλως το μόνο που θα θυμασαι που τη μέρα του γάμου...είναι το πόσο επόνησες τα πόδκια σου, πόσες μασιουες εφκαλες που το μαλλιά τζαι πόσο πισσωμένα ήταν τα μαλλια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. επειδει επερασατα και γω,εγω να θελω κλειστο γαμο ο αντρας και οι γονεις μου/του ανοιχτο λογω πολλων συγγεννων και φιλων που επρεπε να καλεσουν και δεν εθελαν να εχουν παρεξηγησεις,εκαμαμε ανοιχτο,οι με 2000 κοσμο φυσικα και ουτε στιν Τρικη..
    Στην τελικη τζινα που θυμασαι μετα εν το παρτυ,ο χορος η διασκεδαση πΟυ πιστεψεμε μετα που τοσους γαμους που επια δεν παιζει ρολο που το καμνεις αμαν εισαι με ατομα που σε αγαπουν περνας τελεια..
    Δεν αξιζει το λογο να τσακωνεσαι,να πεις τι θελεις,αν συμφωνει κ ο αντρας σου τοσο το καλυτερο και να το ανακοινωσεται,αν διαφωνουν να το συζητησεται και ενα βρεθει η λυση.

    Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εεε οι ο τρίκκης έσει τζε παρκιν! τζε φκένεις τζε που την πιστα όπως την ντάνα ιντερνάσιοναλ τζε κάμει τζε ρέσσι! Ξιπασιές σιορ να με σας αρέσκει ο Τρίκκης!!! nekat0meni

    ΑπάντησηΔιαγραφή