Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Αν θέλετε να αγαπήσετε παράφορα τον νυν μάστρο σας...

...δεν έχετε παρα να θκεβασετε το ποστ που ακολουθει.
Η ιστορια που θα ακολουθησει βασιζεται σε πραματικα γεγονοτα και διαδραματιστηκε πριν 2 χρονια.

Αυτα ειναι μερικα απο τα χαρακτηριστικά του πρων μαστρου που ειχα πριν 2 χρονια:

- Επρεπε να βρισκεσαι στην δουλεια στρινγκ τάνγκα η ωρα 8 γιατι καθε 5λεπο που αρκουσες αφαιρειτο απο την αδεια σου. (Νο more χουζουρεμα μεστα παπλωματα for you!)

-Απαγορευοταν το jean. Αν επιεννες με jean  θα σε ελιθοβολουσαν μεχρι θανατου. Επία μια φορα στις αρκες που εν ηξερα το policy, φορωντας jean,  τζιαι εβουρησαν να ειδοποιησουν τον μαστρο οτι υπεπεσα σε αυτο το αμαρτημα, αμπα τζιαι δει με αξιππα τζιαι παθει καρδιακο.
Επισης απαγορεύονταν τα κολάν, τζιαι οποιοδηποτε παντελονι ομοιαζει με jean πχ να εσιει εντονη ραφη στο πλαι. Την ημερα του αμαρτηματος εσταληκε memo note σε ολο το προσωπικο για να τους υπενθυμισει τι πρεπει να φορουμε τζιαι τι οϊ. Εννοειται εμαθαν ουλλοι τον ενοχο.

- Απαγορευοταν να μιλας στο τηλεφωνο/κινητο σου. Ειδε με μια φορα να μιλω στο κινητο τζιαι εφωναξε με στο γραφειο του τζιαι εκαμε μου παρατηρηση οτι μιλω ΟΥΛΛΗ ΜΕΡΑ στα τηλεφωνα. Μια φορα με ειδε υπενθυμίζω!! Που τοτε αναγκαστηκα να ταραξω στα SMS. Ειχα απαγορευσει σε ουλλους να με πιαννουν τηλεφωνο. Αν ηταν κατι επειγον επιεννα μεσα στην τουαλετα για να μιλησω.

- Απαγορευοταν επισης να μιλας με συναδελφους. Παλε παρατηρηση of course.

- Απαγορευοταν να πετασσεις στον καλαθο του γραφειου σου οτιδηποτε δεν ηταν κόλλα ή χαρτί. Επρεπε να τα παρεις στον καλαθο της τουαλεττας.

-Απαγορευοταν να τρωεις φαγια με εντονη μυρωθκια γιατι θα βρωμεις. Εκαμαν το λαθος να παραγγειλουν  μια φορα στο γραφειο, την ωρα του διαλειμματος γύρο, τζιαι εκαμεν τους οπως του σhυλλου του ππουστη. Εννοειται εσταληκε και σε αυτη τη περιπτωση memo note, οπου ανεφερε σε μεσες ακρες μεν τρωτε φαγια που βρωμουν γιατι βρωμειτε, τζιαι αν το ξανακαμετε εν θα σας επιτρεπω στο διαλειμμα να μεινισκετε στα γραφεια να τρωτε.

- Οι κολλες μεσα στα file επρεπε να ειναι τέλεια ευθυγραμμισμενες οταν τις ετρυπουσες τζιαι εβαλλες τες μεσα, γιατι αν εθωρουσε καμια κολλα να εξεχει επαθαινε πανικο.

- Επισης καθε Παρασκευη που εσχολαναμε γληορα, απαφασιστηκε (αποφασισε δηλαδη) οτι θα γινεται meeting με ολο το προσωπικο. Εχασαμεν την τζιαι τζινη την μερα.

-Και τελευταιο και σημαντικοτερο! Απαγορευταν το internet surfing! Ηταν η περιοδος που δεν εμαθαινα τιποτε για το τι εγινετουν στον κοσμο. Ειχα μεινει μαννή.


Αντεξα τζιαμε 6 μηνες. Εν ξερω πως αντεξα μεν ρωτατε.
Ααααααραααααα, οποτε νευριαζετε με τον νυν μαστρο σας, να ερκεστε να θκεβαζετε αυτο το ποστ, τζιαι αμεσως θα θελετε να τον ερωτευτειτε all over again!

22 σχόλια:

  1. Με αυτό το ποστ επιτέλεσες θεάρεστο έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάω να φιλήσω το μάστρο μου. Δις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΔΥ as in δημοσια υπηρεσια? Οϊ εν ιδιωτικη εταιρεια

      Διαγραφή
    2. Απο και κλειεται στη δημοσια υπηρεσια να σιει ετσι ιστοριες

      Διαγραφή
  4. Σορρυ, αλλα ουτε στο μικρο δακτυλακι του δικου μου πρωην εν εφτανει ο δικος σου! Ο δικος μου ηταν κορυφη ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουτα εν λια τα θαυματα του. Αν τα εγραφα ουλλα ηταν να μεσανυχτησουμε

      Διαγραφή
  5. xa xa xa xa xa!!ok en tha ksana paraponethw gia tin mastorissa! telos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως. Ενευριασε με εχτες ο νυν μαστρος μου, αλλά μετα εθυμηθηκα τα τουτα τζιαι ηρεμησα

      Διαγραφή
  6. τζιαι υστερα λαλουν οτι ο χιτλερ ηταν ο πιο κακος μαστρος.τσ-τσ κουβεντες του καφενε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάνα μου τζαι εθυμηθηκα τον Αρχων μου! Εψες εστέλλαμε ήμεϊλ το ενα μετα το αλλο τζαι εθυμηθηκα ποσο τον πεθυμο! Πάντως τζαι ο τωρασινός μου φαινεται πάρα πολλά ενταξει ανθρωπος τζαι ειμαι χαπι.

    Κορη επιτελεις κοινωνικο εργο με τουτο το ποστ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαθοεργια μπορω να πω!ρε πρας μου νονιζω να καμουμε κατι σαν τα οσκαρ.να βαλουμε διαφορες κατηγοριες ποστ τζιαι να ψηφιζουμε τις αγαπημενες.σκεφτου το.ευχαριστω.

      Διαγραφή
    2. ΟΥΦΦΟΥ...νευριαζεις με ωραν- ωραν!

      Διαγραφή
  8. νομιζω μετα τες σπουδες εννα παω πισω στο διοικητη μου αντι να βρω δουλεια!
    σημ1: να βρω δουλεια. ΧΑΧΑΧΑ
    σημ2: το πανω σχολιο ηταν υπερβολη. εννοειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυπριοπούλλα, τουλάχιστον με τον μάστρο σου έξερες τι να (μεν) κάμεις.

    Φαντάσου να έσιεις για μάστρο ένα ανασφαλή ΚΑΙ control freak, που νομίζει ότι με τον να εν άδικος προς ούλλους...εν δίκαιος. Να μεν καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ επαγγελματικής τζιαι προσωπικής δουλειάς, να σε πιάνει τηλέφωνο στο σπίτι το Σάββατο για να μιλήσετε για ό,τι του εκατέβηκε. Να νομίζει ότι εν παλαβός όποιος εργαζόμενος στο τμημα ένεν λευκός και άντρας, αλλά να χουμίζεται ότι είμαστεν που τα πιο διεθνή τμήματα με τόσες πολλές γυναίκες.

    Σήμερα εν η μέρα που εν χωνεύκω τον μάστρο μου. Εγώ τζιαι ούλλο το τμήμα. Είμαι κακός άνθρωπος σήμερα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πππι εγώ του δικου μου πρεπει να του κάμνω τεμενάες, τραπεζια ...τζαι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΙ θέλει.
    Αν τον πιάσω να του πω εποτζιοιμήθηκα ..λαλει " όι να βουράς με το νανέ σου"
    Αν του πεις ετέλειωσα τη δουλεια ..λαλει"όοοοοι να λαλεις πάντα είσαι πνιμένη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ούφφου άσσημο πράμα ο άσσημος μάστρος. εγώ το δικό μου αγαπώ τον. φωνάζει μου, φωνάζω του, μαλλώνουμε κάποτε αλλά αφήνει με να κάμνω ό,τι θέλω. τζαι τούτο εκτιμώ το πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kori kupriopoula pios htan o mastros sou? pe mou htan kellis? oti perigrafeis eine ta idia me to proin grafeio p hmoun ektos to jean epitrepotan kathe paraskeui.pantos simera eime xaroumenh,efian mou oi katathliptikes skepseis molis ematha oti egurise o troxos,apolusan thn proin manager mou pou mou ekame kolash th zoi mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή