Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Pirates of the Caribbean

Η αληθεια ειναι οτι πειρατες εν ειδαμε. Ουτε καρχαριες που το ειχα τοσο καμό να δω, ουτε δελφινια. Τζιαι εκίστισα.
Ειχαμε ocean view δωματιο με μπαλκονι, τζιαι εφκαινα καθε λιο εξω να δω αν εισιεν καρχαριες. Εβλεπα μονο μαυρη θαλασσα.

Το πλοιο.
Αχχχχχχχ τζινο το πλοιο!!!

Εισιεν περιπου 8000 ατομα (6000 επιβατες τζιαι 2000 προσωπικο). Ειμασταν κυριολεκτικα ενα ολοκληρο χωρκο on board.

Τεεεεεερρρααααααστιο πλοιο!!
Για να καταλαβεις το μεγεθος δες το σε σχεση με τον Τιτανικο.


Ναι, ειμασταν τζιπανω!!

Εισιεν 5-6 πισινες, εισιεν κηπο με δεντρα τζιαι φυτα, εισιεν αμφιθεατρα, εισιεν κασινο εννοειται, εισιεν 6-7 εστιατορια....

Και θα σταθω στο τελευταιο.

6-7 εστιατορια my friend. Με μουχτην φαϊ 24 ωρες το 24ωρο στα 5 που τζινα. All you can eat.

ALL YOU CAN EAT!!!!!

Αμαναμου μαναμου μαναμου μαναμου!!!!!!!!!!!!

Εφα τζιαι εσπασα. Ετρωα συνεχεια. Ετρωα πιτσα τζιαι μπερκερς για ποπαστον ή σαν τσίμπιμα πριν το φαϊ.
Ως τζιαι μουσακα εισιεν παρακαλω. Τζινα τα μπουφε ειχαν τζιαι του πουλιου το γαλα. Που το προγευμα με τα αυκα, μπεικον, λουκανικα, σαντουιτς, μπερκερς, κινεζικα, πανκεικς... Το μεσημεριανο τζιαι το δειπνο που εν μπορω να αρχισω να περιγραφω τι εισιεν γιατι εννα τρεξουν τα σαλια μου.

Βασικα εβαλαμεν 5-6 κιλα την εβδομαδα της κρουαζιερας στην Καραϊβικη.

Ηταν η χαρα των βορτοαμερικανων. Εισιεν ενα κοτζιναράν Αμερικανο στο προγευμα ο οποιος που το παχος εν αναπνεεν, τζιαι ετρουλλωσεν το πιατο του 2-3 φορες τζιαι εφαε. Εθωρουν το τζιαι εσκεφτουμουν αν θα πεθανει επι τοπου.

Εισιεν πολλα activities να καμουμε πανω στο πλοιο. Που bingo ως rock clibbing, ως ηλιοθεραπεια, ως spa... Γενικα τις ωρες που εν ετρωες εισιες άλλα πραματα να καμεις.

Αλλά βασικα ετρωες.

Η επερτατουσες πανω  κατω στο 15οροφο πλοιο τζιαι εποσκολιεσουν στους οροφους του.

Ωραια εμπειρια. Ωραια και τα νησια που εκατεβηκαμε. Αποπνηκτικος ο καιρος ομως. Πολλη υγρασια, οπως τον Αυγουστο στην Κυπρο. Τροπικο κλιμα, που σαν εισιεν ηλιο αρκεφκεν τζιαι εβρεσιεν. Ζεστη θαλασσα, ομορφες παραλιες.

Ομως η αληθεια εν θα εκοφκα να ξαναπανω Καραϊβικη για τις παραλιες τους. Θα εκοφκα ενα πιο οικονομικο εισητηριο ως την Αθηνα, τζιαι μετα θα διαλεγα ενα νησι. Δεν εχουν τιποτε να ζηλεψουν οι θαλασσες της Ελλαδας που την Καραϊβικη.

Οι Αμερικανοι επελλανησκαν με την θαλασσα, αλλά εμεις τζινο που τους ελαλούσαμεν εν οτι εχουμεν τες τζιαι back home τουτες τις θαλασσες, εν θα φυρτουμε τζιολας. Οκ, ναι εν αντιλεγω εν υπεροχες οι παραλιες της Καραϊβικης, αλλά κοφκουν λιο μακρια για μας. Πιεννε καλυτερα ως την Κρητη, Ελαφονησι, να σου πω εγω.

Ουτε τον Johnny Depp ειδα :(

6 σχόλια:

  1. Διαφήμιση της ρόγιαλ καρίμπιαν α; :p εστείλαμε κι εμείς κόσμο, όι μόνο με το αλλούρ, αλλά και με το όασις και με άλλα πιο μικρά. θυμούμαι που είχα πάει να δω ένα που τα μικρά τους που έρκεται τζαι Λεμεσό, ήταν η πρώτη φορά που επήενα επίσκεψη σε πλοίο, τζαι η πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή μου που επήεννα στο λιμάνι της Λεμεσού.
    Εθώρουν το που μακριά, τζαι ελάλουν τους έννεν δαμέ το λιμάνι, εν ξενοδοχείο που θωρώ σάννα. Ναι, ήταν τόσο μεγάλο που ενόμιζα εν ξενοδοχείο ρε!
    Ντάξει ήταν υπέροχο, αλλά πλέον εβαρέθηκα τα τσας που τα πολλά που είδα. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα εκαμε μου εντυπωση ποσο οργανωμενοι ειναι. Πραγματι μεχρι την τελευταια λεπτομερια ειχαν την σκεφτει για να βοηθησουν τζιαι να εξυπηρετησουν τον κοσμο.
      Ακόμα τζιαι μετα που εφυαμεν εφροντησαν να οργανωσουν εκδρομες για οποιους εθελαν να δουν το Μiami.
      Πολλα like για την οργανωση τζιαι εξυπηρετηση τους

      Διαγραφή
    2. Ω, ναι. Προτιμώ τους που άλλους. Τούτους τζαι την NCL νομίζω.

      Διαγραφή
  2. Πε πε για το φαί οι σιαλογόνοι μου αδένες υπερδουλέψαν!! Φαίνεται πάντως τέλειο Cypriopoul μου το πλοίο τζιαι καταλάβω σε τζια εγώ εννα δίου του φαγιού μεστα αυτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράδεισος!! τζαι οι παραλίες αλλά ειδικά το ολ γιου καν ιτ μπουφέ!! omg θα επελλάνησκα!! τζαι ευχαριστούμε για τις περιγραφές των φαγιών-είπα να ξεκινήσω τζαι δίαιτα σήμερα, εχάλασες μου την!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα πολύ ωραία η περιγραφή σου, έκαμές με τζιαί εγέλασα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή