Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Σημερινή νεολαία

Σε κατάσταση σιοκ βρισκομαι τα τελευταια 24ωρα.
Οι εφηβοι εχουν αλλαξει πολυ απο τοτε που ημουν εγω εφηβη. Πριν 15 χρονια τα πραματα ηταν διαφορετικα.
Ετσι ενομιζα!
Να αρχισω ομως απο την αρχη.

Ναι, ειναι γεγονος οτι οι μικροι μας εφηβοι εν ετη 2013 ειναι πολλα πιο εξελιγμενοι σε οοοολα τα θεματα, απ'οτι ειμασταν εμεις προ 15ετιας και βαλε.
Επιδιδονται απο πολλα πιο μικροι στο "αθλημα", εχουν γκομενες και γκομενους απο το δημοτικο, φορουν τα short τζιαι φαινεται ο μισος τους ο κωλος, κτλ κτλ.

Μωρο του δημοτικου, αγορακι, 5η-6η δημοτικου εθεαθηκε να ανταλαζει μηνυματα με την φιλεναδα του, ερωτικου περιεχομενου. "Αγαπω σε", "Θελω σε" και αλλες τεθκοιες μαλακιες που ενα 11χρονο εν νομιζω να ειναι σε θεση να αντιληφθει.

Να μεν σχολιασω καλυτερα για τους εφηβους των 15-16-17. Ουτε μπορω να φανταστω τα μηνυματα που ανταλλαζουν τζιαι το τι καμνουν. Το πιο πιθανο καμνουν τζιαι λαλουν πραματα που εμεις μεν σου πω ετελειωσαμε τζιαι το πανεπιστημιο για να τα μαθουμε.

Αλλά εφτασα μπροστα σε μια άλλη ανακαλυψη. Εμιλουσαμε με τον Χάπην τζιαι τον κουμπάρο για το θεμα τουτο. Πλασματα δηλαδη που εν θα μου πουν μαλακιες για να χουμιστουν κτλ. Εε απ'οτι φαινεται ημουν νακκουριν μαννη ως εφηβη εγω.

Ειπαν μου οτι κανονικα και με τον νομο εισιεν συμμαθητριες τους που εκαμναν σεξ που το δημοτικο. Τζιαι πίππες. Μα καταλαβαινεις τι σου λαλω?????? Μωρο 6η ταξη του δημοτικου να ξερει 1ο, τι εν η πίππα, τζιαι 2ο να τις καμνει τζιολας!!! Ναι, επαθα σιοκ. Γιατι αν εγινουνταν που τοτε ετσι πραματα, πριν μια 20ετια περιπου, δεν θελω να φανταζομαι τωρα τι οργια γινονται στα σχολεια, τζιαι που πια ηλικια αρχιζουν να τα καμνουν τουτα ουλλα.

Φοούμαι για τους εφηβους που εννα κληθώ μια μερα να μεγαλωσω. Εννα παθει ψυχικο τραλαλά ο Χάπης που εννα μαθει οτι η μελλοντική εφηβη κορη του με καποιο ρεμαλι γαμιετε.

10 σχόλια:

  1. Είπα να σου έγραφα μια απάντηση με την εμπειρία μου που το δημοτικό ως σήμερα, αλλά εν υπάρχει λόγος νομίζω.
    Απλά να πω ότι με θυμώνει ιδιαίτερα να ακούω γονείς αρνητικούς στη σεξουαλική διαπαιδαγώγιση στα σχολεία, επειδή θέλουν τάχα μου μόνοι τους να αποφασίσουν πότε εν έτοιμα τα μωρά τους για να ακούσουν "τούτα τα πράματα".
    Που τη μια οι μανάδες αγοριών που κατά πάσαν πιθανότητα νομίζουν ότι ο γιόκας τους έννα γαμήσει στα 18 του, τζι άμα γίνει 18 εν θα ακούει έτσι πράματα, άρα μια ζωή κούσπος θα μείνει, τζαι που την άλλη η μανάδες κόρων που στα 13 τους οι κόρες τους έννα αππηθκιούνται μες στες τουαλέτες τζαι μετά να κλαιν ότι τες εβιάσαν.
    Εν λαλώ ότι εν έτσι πάντα, αλλά άμα λαλείς "να αποφασίσω εγώ πότε εν έτοιμο το μωρό μου να τα μάθει" εν λίο σάννα τζαι προκαλείς την τύχη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθκεια τωρα οι γονεις που υποστηριζουν οτι θελουν που μονοι τους να τα εξηγησουν στα μωρα τους, πρεπει να εκαμαν σεξ μετα τον γαμο τους.

      Σε πια εποχη ζουν τζιαι πιστεφκουν οτι τα κοπελλουθκια τους εχουν παρθενα αυτια γυρω που τουτο το θεμα?

      Ειμαι σταθερα υπερ στη σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια.

      Διαγραφή
    2. Αντιλαμβάνεσαι πόσο "τριβιτζιάζουμαι" με τούτα τα θέματα, που το στυλ που απάντησα α! :p

      Διαγραφή
  2. Μαννή δαμαι....
    Είπα το και αλλού στο δημοτικό είχα την εντύπωση ότι εκάμναν σεξ με τα ρούχα, ευτυχώς η περιέργεια στην συγκεκριμένη περίπτωση έσωσε την γάτα. Συμφωνώ και εγώ στη διπαιδαγώγηση στα σχολεία αλλά όι με το τρόπο που πρέπει να την προωθήσουν. Την κοινωνική διαπαιδαγώγηση περι σεξ. Τωρά στο σχολείο μου εν άκουσα για πίππες ή πίττες ή γαμήσια με το παρδον αλλά μετέπειτα άκουσα για παρενοχλήσεις που το αρφό μου το μιτσίν (4 χρονια πλιν) η οποίες εκάμαν τα αυτιά μου να κλαιν. Πάντα υπήρχαν τούτα τα πράματα προφανώς αλλά ήταν καλά κρυμμένα.

    p.s πε του χάπη ότι εννα έπρεπε να μεν πάθει σιοκ ούτε για την κόρη του αλλά ούτε για τον γιο του. Το σεξ εν κάτι φυσιολογικό εάν και εφόσον γίνεται υπο τι κατάλληλες συνθήκες. Α και χρωστάς μου μια ανάρτηση εσυ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ξερω το! Εχω την στα drafts μου σχεδον τελειωμενη. Εν ηβρα ωρα να την τελειοποιησω! :p

      Διαγραφή
  3. Σκέφτομαι ότι παίζει πολύ ρόλο τι θα μάθει ένα κοπελλούι. που την άλλη όμως δείτε τα κοπελούθκια σήμερα. να είναι οι ορμόνες, η μετάλλαξη δεν ξέρω τι αλλά στα 12 τους έχουν σώμα μεγάλου πλασμάτου. ανάστημα ως τζει πάνω, στήθος, περίοδο. τζαι οι ορμόνες ως τζει πάνω.

    δεν δικαιολογώ το σεξ που τα 12. αλλά που την άλλη ε τα τζαμέ τα γέρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνα τζι εμείς είχαμε περίοδο τζαι βυζί για σουτιέν που το δημοτικό, αλλά ο νους μας ήταν παιδικός (τζι ας εξέραμε τι είναι τζι ότι εν ωραίο πράμα). Μπορεί να ήμασταν πιο ρομαντικοί, τι να πω... Πάντως μες στες τουαλέτες του σχολείου, τζαι τες κερκίδες του Κεραυνού, εν εππηθκιούμασταν ούτε που τα 12 μας, ούτε που τα 15 μας τζαι σόρυ εν το μετανοιώνω ούτε τωρά! :)
      Λογικά εν το frame of mind που πρέπει να καλλιεργηθεί, μετά που έρχονται οι αντικειμενικές γνώσεις για το θέμα.

      Διαγραφή
  4. Άτε καλέ και στους καιρούς μας υπήρχαν οι εξελιγμένες αλλιώς πουτάνες που εκάμναν σεξ και πίππες που το γυμνάσιο. Αχ τι εθυμήθηκα, πρώτη γυμνασίου, φωτογραφία με το πράμα πελλού συμμαθητή να περνάει απο θρανίο σε θρανίο . Τούτο με το δημοτικό εν υπερβολή, αν υπήρξε μιά μιτσιά εν σημαίνει κάτι. Δεν νομίζω να τα κάνουν όλα γρηγορότερα τώρα (15 χρόνια μετά), τα πράγματα όπως βλέπω απο τη μικρή μου ξάδερφη είναι πάνω κάτω τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τζιαι εγώ είχα μια στο δημοτικό μου έτσι.. ντα ήταν 6η τάξη η κοπέλλα.. ήταν να πάει γυμνάσιο! :Ρ περιττόν να πούμε ότι ακούστηκεν πρόσφατα ότι έκαμεν έκτρωση.. εγώ πάντως εννά φοούμαι να κάμω κόρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ντάξει τζαι τότε υπήρχαν κάποιοι/κάποιες "προχωρημένες" αλλά ήταν μειοψηφία, τζι ήταν δακτυλοδειχτούμενοι/ες.
    σήμερα εν η πλειοψηφία έτσι! τζαι μάλλον θεωρούνται αγαθά τα μωρά που δεν τα κάμνουν ούλλα που τα 10 τους
    τραγικό, πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή