Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Γυναίκες ζηλιάρες

Απορώ με τις ζηλιαρες γυναικες. Κανουν θεμα αν τολμησει να γυρισει να δει καμια γεναικα ο λεγαμενος. Κανουν θεμα αν τους μιλησει καμια παλια γνωστη. Αν φιληθουν σταυρωτα και αγκαλιαστουν, εσhει να ππεσει κρεβατομουρμουρα του άλλου κοσμου.

Εν καταλαβω τουτες τις γυναικες. Δηλαδη πρεπει να υπαρχει ελεγχος τζιαι στα μαθκια? Εννα του απαγορευσεις τζιαι τι εννα θωρει δηλαδη?
Εν κώλος τα γερημα! Να μεν γυρισει να του ριξει ενα βλεφαρο?? Δαμε εσυ αγαπητη μου εγυρισες τζιαι ειδες τον κωλο της για να τον συγκρινεις με τον δικο σου, εννα μεν γυρισει ο αρσενικος που εν τζιαι το στοιχείο του?
Ημουν παρουσα σε διαπληκτισμο ζευγαριου, βασικο επιαε τζιαι εζαωσε του το δακτυλο του, επειδη εγυρισε να δει ενα κώλο/βυζί.

Συγνωμη δηλαδη κυρια μου, να πιστεψω οτι εσυ εσhεις μαθκια μονο για τον καλο σου, τζιαι εν γυριζεις να δεις τον καρακουκλαρο θεο που μολις εμπηκε της πορτας? Οτι εν εγυρισες να δεις τα καλοσχηματισμενα του κωλουθκια? Στη θαλασσα δε, να πιστεψω οτι εν εγυρισες να δεις εστω για λιο το παιδι με τους κοιλιακους φεττες-φεττες λουρες-λουρες που παιζει ρακεττες? Ή να σου περασει ετσι λιο που το νου πως θα ηταν αν του εγλυφες τζινους τους κοιλιακους?

Ατε καλο μην χεσω που καμνετε προβλημα στους αρσενικους αν γυρισουν να δουν λιο πουττι!

Ή το αλλο θεμα που παλε με επροβληματισεν πολλα.

"Οϊ, ουτε να το σκεφτεσαι οτι εννα φκεις μονος σου με τους φιλους σου ποψε!"

Για στασου κυρια μου, για περιμενε λιο τζιαι κατσε την μαππα χαμε!!

Εννα του απαγορευσεις να φκει με τους φιλους του??? Γιατι κυρια μου εσυ εν θελεις να φκαινεις με τις φιλεναδες να τα πειτε? Εσυ "δικαιουσαι" δηλαδη? Εσυ εν θελεις να φκεις με τις φιλες σου για να παιξετε λιο τις γκομενες τζιαι να δειτε αν περνα ακομα η πογια σας??
Μεν μου καμνετε τωρα σκηνη επειδη θελει να φκει με τους φιλους του! Μην χεστουμε!

Φοασε οτι εννα σου τον φαει άλλη εννεν? Μα αγαπητη μου εν ξερεις οτι, οτι τζιαι να καμεις, οσο τζιαι αν τον κρατας κλειδαμπαρομενο, οσο τζιαι ελεγχεις αν εν καταλληλο για παρακολουθηση απο ολες τις ηλικιες ή αν θελει γονικη συναινεση τζινο που εννα δει., οσο τζιαι αν τον κρατας μακρια που "πειρασμους", ο αντρας αμαν θελει να καμει την λαθκια του εννα την καμει. Τζιαι εν θα παρεις πρεφα. Εν θα καταλαβεις τιποτε. Γιατι αγαπητη μου οι αντρες εν παραπανω "πουτανες" που τις γυναικες πανω στις πονηριες. Αν θελει να σου καμει το κερατο, εννα σου το καμει.

Γι'αυτο χαλαρωσε λιο να χαρεις τζιαι αφηστον ελευθερο να θωρει οτι θελει. Οσο τζιαι να θωρει παλε σε εσενα εννα γυρισει μεν φοασε. Αφηστου λιο λουρι, δειξε του λιο εμπιστοσυνη τζιαι εν θα χασεις. Αν φτασετε δε στο σημειο να σχολιαζετε κωλους γυναικων μαζι, κουχου κουχου, τοτε εννα γινεται "σειράες". (Εν ξερω βεβαια αν εν καλο τουτο.)

 

6 σχόλια:

  1. Να σου πω...έσιει τρόπους τζιαι τρόπους να θωρεί ο άντρας όπως και το ανάποδο. Ούλλοι τζιαι ούλλες θωρούμε (εν τζιαι να φκάλουμε τα μάθκια μας) αλλά άμαν ο καθένας τζαι η καθεμιά κάμνει το λλίο διακριτικά τζιαι εν προσβάλλει τον/την σύντροφο, εν καταλάβω πού εν το πρόβλημα!
    Επίσης, λλίη ζήλια εν βλάφτει ποττέ, αντιθέτως τονώνει λλίο την σχέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφορμη για το ποστ ηταν διαφορα περιστατικα ζηλιας που ετυχε να ημουν παρουσα τζιαι εκαμαν μου φοβερη εντυπωση. Που το τιποτε εκαμναν σκηνη!

      Διαγραφή
  2. Εμένα που την άλλη φακκούν μου οι γυναίκες που εν τόσον αναίσθητες ή τζαι καλά 'κκουλ' που εν τους κόφτει που ο άντρας τους προσβάλλει τες μες τα μούτρα τους. Άλλο να θωρείς αγαπητή μου διακριτικά και άλλο να φκάλει τα μάθκια του τζαι να σχολίαζει χυδαία μπροστά σου. Τούτο δεν είναι απελευθέρωση και ένδειξη εμπιστοσύνης αλλά έλλειψη σεβασμού και σπαρκομάρα. Τζαι ειδικά τα ζευγάρια που τζαι καλά εν τόοοσο 'κκουλ' που σχολιάζουν μεταξύ τους γκόμενες βρίσκω το τουλάχιστον αξιολύπητο.Να το βράσω αν ο γκόμενος μου επιστρέφει σ'εμένα ενω την υπόλοιπη ώρα θωρεί την κάθε πατσαβούρα που πάνω ως κάτω. NOT cool with that shit dear!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως κάπου στη μέση εν το νορμάλ πιστεύω... Δεν ξέρω και τι περιστατικά μαρτύρησες, αλλά υπάρχει το νορμάλ, και υπάρχουν και τα άκρα. Εν γίνεται να μεν αφήνεις αρσενικό/θηλυκό ασχολίαστο σε ένα μπαράκι/μια παραλία/γουερέβερ, αλλά εν πιο νορμάλ να σχολιάσεις κάτι που επρόσεξες στον δικό σου άνθρωπο, κόσμια και αν δεν είναι κάτι που σε ενοχλεί κι εσένα να σου το κάνουν!
    Επίσης, εν ξέρω πόσο "πουτάνες" εν οι άντρες σε τούτα αλλά στην τελική, το θέμα εν ότι κρυφά ή φανερά όποιος θέλει να κάμει κάτι ή εν έχει πλέον λόγο να εν μαζί σου, δεν θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει να μεν ημουν πολλα ξεκαθαρη. Απλα εγυρισε να δει ο αθρωπος. Ουτε σχολιο εκαμε, ουτε ηταν υπερβολικος ή χυδαιος! Εν επροσβαλε κανενα επειδη ειδεν. Απλα ετυχε να τον πιαει στο ματι της η φιλεναδα του τζιαι εκαμε του σκηνη.
      Το απλα να γυρισεις να δεις εγω εν το θεωρω υπερβολικο. Ναι, εσhει περιπτωσεις που καποιοι εν πολλα χυδαιοι τζιαι προσβαλλουν την συντροφο τους, αλλά κατι τεθκιοι τυποι εν γενικα "γαουρκα" στην ζωη τους τζιαι εν αξιζει να αναφερθεις σε τζινους.
      Εγω εν σε τουτη την υπερβολη που θελω να σταθω.

      Διαγραφή