Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Reunion

Αγαπητο μου ημερολογιο,

Βρεθηκα με παλιες αγαπημενες φιλες που τοτε που εσπουδαζαμε μαζι. Ειμασταν "κωλος τζιαι βρατζιή" τοτε. Καθε, μα καθε μερα-νυχτα μαζι, εκδρομες μαζι, διαβασμα/αντιγραφη μαζι, ερωτες και παθη μαζι.
Τζιαι ξαφνικα εχαθηκαμε. Ετραβησε η καθε μια τον δρομο της. Ατομα που ζουμε στην ιδια πολη, 5 λεπτα τα σπιθκια μας η μια που την άλλη.
Οι λογοι που εχαθηκαμε εννεν εξακριβωμενοι. Δηλαδη εν μπορεις να πεις ακριβως τι εφταιξε. Αλλά με ποσους και ποσους καλους φιλους γνωρισαμε και χαθηκαμε μετα. Ισως η ρουτινα, τα ενδιαφεροντα εκεινη την εποχη, οι προτεραιοτητες..

Οι λογοι που ξανασμιξαμε εν λιο περιεργοι. Ενας γαμος και ενας χωρισμος. Εχαρηκα τοσο πολλα που τις εξανασυναντησα τζιαι εθυμηθηκαμε τις παλιες καλες εποχες της φοιτητικης αλητιας μας. Εθυμηθηκαμε μεγαλους ερωτες, πλακες με τους συμφοιτητες, "εξεθαψαμε" παλιες φωτογραφιες. Το εξεθαψαμε σε " " γιατι απλα ανοιξαμε τα folder που ειχαμε στα λαπτοπ μας. Ειμασταν μωρα! Πως επερασαν μανι-μανι 8-9 χρονια? Μοιαζουν σαν να ηταν χτες.

Ειπαμε οτι εννα προσπαθησουμε ουλλες να μεν ξαναχαθουμε σε τεθκοιο σημειο οπως πριν. Αν προσπαθησουν ουλλες να κρατηθουν σε επαφη, ευελπιστω οτι εννα πετυχει.

Νομιζω φτανει να υπαρχει ενα ατομο που να οργανωνει τους υπολοιπους. Σαν για παραδειγμα με τις φιλες του σχολειου, εχουμε ενα ατομο που μας οργανωνει τζιαι κανονιζει κατα καιρους εξοδους. Επερασαν 15 χρονια που τοτε που εγνωριστηκαμε με τις φιλες του σχολειου τζιαι ακομα κρατουμε σχετικα στενη επαφη. Νιωθω τες πλεον σαν καλες ξαδερφες.

Χαιρομαι που υπαρχουν ετσι αγαπημενες φιλες στη ζωη μου. Βεβαια επερασαμε κατα καιρους τζιαι τα κατω μας, τζιαι τους τσακκωμους μας με καποιες. Αλλά νομιζω στις υγιεις σχεσεις μεταξυ ανθρωπων εν φυσιολογικο τουτο. Εν μπορεις συνεχεια να εισαι καλα τζιαι ουλλα μελι γαλα. Ο καθε ανθρωπος εσιει τα προσωπικα του προβληματα που μπορει να προκαλεσουν περαιτέρω προβληματα στις διαφορες σχεσεις του, φιλικες ή ερωτικες.

Ατε ως πάρατζιη ρε ημερολόγιο...
xxx

3 σχόλια:

  1. Ωραίο... η αλήθεια εν κρίμα να είναι πάντα ένας που ενδιαφέρεται να κανονίσει τους άλλους όλους, εγώ εν θα το έκαμνα πολύ καιρό πάντως. Αλλά εν καλά που σας ενδιαφέρει και είσαστε ειλικρινείς κλπ ακόμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μη χαθούμε ρε. Να τα λέμε"

    Αχχχχ, κάποιες φορές δεν γίνεται.
    Όμορφο το ριγιούνιον σας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νιώθω άσιημα. Μόλις χθές είχα κάτι δουλειές τζ' εξίασα να βρεθώ με μια παλιά καλή φίλη σ' ένα reunion που εκανόνισε.
    Ένας νους ένα τζαι τελευταία προδίδει με.

    Τελος πάντων. Ωραία να κρατάς επάφή! Ειδικά με άτομα που ''χαθήκατε'' αλλά ''ξαναβρεθήκατε''! Σαν να ανακαλύπτεις ξεχασμένα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή