Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Observations / Realization-Cyprus road trip

Το τριημερο μπορω να πω εγυρισα την Κυπρο. Εβρεθηκα σε ολοκληρη την ελευθερη Κυπρο. Σημερα ειμαι πτωμα.
Αρχισαμε που Πρωταρα, εμειναμε Λεμεσο, επισκεφθηκαμε την Παφο. Ειχαμεν ενα ξενο μαζι μας τζιαι επρεπε να τον γυρισουμε να δει το χρυσοπρασινο.

Τουτο το τριημερο επηρα καποιες αποφασεις τζιαι εκαμα τζιαι καποια realizations για τον εαυτο μου.

1. Ειμαι νεκατσιάρα. Νεκατσιώ, Αηδιάζω. Δεν προκειται, and I repeat, δεν προκειται να ξανακλεισω appartment στην Λεμεσο. Μονο ξενοδοχεια. Ρε κουμπαρε ηταν τρώγλη! Αηδία!!! Γιαξ, δεαξ! Προτιμω να πληρωσω κατι επιπλεων παρα να ξανατολμησω να ξαναμεινω στα τρωγλο-διαμερισματα της Λεμεσου. Του Πρωταρα εν καλυτερα. Φαινεται επειδη η Λεμεσος εν πιο παλια πολη εσιει τζιαι πιο αηδιαστικά appartments. Νεκατσιώ!

2. Οι Λεμεσιανες εν καφκατζίνες. Αν ήμουν Λεμεσιανη παντως ήταν να διαπρεψω στους καφκαδες. Δαμέ στη Λευκωσια αναγκαζουμαι να συγκρατηθώ.

3. Οι Λεμεσιανες εν τζιζουν το μικρο δακτυλακι της Λευκωσιατισσας στην παραλια. Τι εννοω?? Τζιαι μεν πρασβαλλεστε Λεμεσιανες φιλες, εν ετελειωσα τον συνειρμο μου. Την Λευκωσιατισσα μανα μου θα την καταλαβεις που το μιλι στην παραλια. Με το γυαλλι τζιαμαρία, τα φρουφρου, τα αρωματα τους, τα φις-φις αντιηλιακα τους, τζιαι φυσικα τα brazilian (μη χε..) μαγιω τους. Οι Λεμεσιανες εν πιο νορμαλ. Ασε δε που εθεαθηκαν να τρων αφοβα στην παραλια το σαντουιτς τους τζιαι τα αλμυρα τους. Ω ναι! Οι Λευκωσιατισσες μονο νερο πινουν στις πλαζ...

4. Επισης, πως καταλαβεις ποια εν η Λευκωσιατισσα τζιαι ποια η Λεμεσιανη? Η Λεμεσιανη επιαε ήδη το μαυρισμα που εννα πιαει η Λευκωσιατισσα τέλη τους Ιουλη. Σχολιο που εγινε απο γυναικοπαρεα Λεμεσιανων τζιαι εγω εκρυφακουα. Ναι ήμουν η πιο ασπρη. Τωρα διαθετω μια ελαφρια αποχρωση αστακου.

5. Μα τι ωραια club εσιει η Λεμεσος! Επιαμε breeze. Αν τζιαι δεν επεριμενα να περασω καλα με την Ελλη Κοκκινου, ομολογω επερασα τελεια!  Στη Λευκωσια εν εχουμε ωραια club. Οϊ πως φκαινω τζιαι ιδιαιτερα, αλλά αν ειχαμε μπορει να εφκαινα.

6. Εν μπορω βεβαια να σχολιασω κατι για τα Λεμεσιανίτικα αγορια επειδη ήταν τινγκα στους Λευκωσιατες, τζιαι δεν εξεχωριζαν. Οταν παω με γυναικοπαρεα λιαν συντομως θα μπορω να εκφερω αποψη.

7. Σαν γενικο συμπερασμα, εν πολλα ωραια η Λεμεσος. Αν εξαιρεσεις την τρώγλη που εμειναμε. Ακουσα οτι στον Πρωταρα επιενναν ουρα τα αυτοκινητα. Ε στην Λεμεσο ηταν μια χαρα! Εμπορουσες να κινηθεις μια χαρα, να εβρεις κρεβατακι στη θαλασσα, και το κυριοτερο να εβρεις παρκινγκ. Οκ οφειλω ομως να παραδεκτω οτι η θαλασσα στον Πρωταρα, τζιαι η άμμος της εν καλύτερα.

8. Πρωτη φορα βλεπω το λιμανακι στην Παφο τοσο ασφικτικά γεματο, οχι μονο απο κοσμο αλλά τζιαι που παναϊρκώτικα.

9. Λεμεσιανοι φιλοι, ποιες εν οι καλες οι παραλιες σας?

10. Εεε να μεν τα καμω 10 τα points  να εσιει ομοιομορφια!


 

6 σχόλια:

  1. Viva Limassol. Ole! :P
    No seriously, oi pos eimai biased alla en tha mporousa na meino se alli poli mes tin nyso.
    Glad you liked it. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είσαι νεκατσιάρα, άσπρο πάτο τζαι περνούν σου ούλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9. καμιά εν ούλλες σκατά, πάεις για τα ωραία μπαράκια όι για παραλία :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή