Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Φαγιά (2)

Εξαναειπα σας οτι αγαπώ το φαϊ εννεν? Εννα σας το ξαναπω να το εμπεδωσετε.

Δεν μπορω να χανω γευματα, ουτε να αλλαζω την ωρα των γευματων μου. Πρεπει να τρωω σιουρα τα 3 γευματα μου τη μερα.
Αν αρκήσω να φαω ζαλιζουμαι, ιδιοτροπιαζω, δεν μπορει να μου μιλησει πλασμα, γινουμε νευρικη. Μουλαρωνω οπως τους σκυλους που αμαν εν θελουν να παν καπου τραβας τους που το λουρι τζιαι μπαρρώννουν τζιαι καμνουν πισινή. Δεν υπαρχει περιπτωση, αμαν πεινω, να μου ζητησεις κατι τζιαι να το εσιεις. Φερμου ενα σαντουιτς, ενα χαμπουρκερ, κατι βρε αδερφέ να φαω, να ηρεμησω, τζιαι μετα οοοοοτι θελεις.

Απορω με ατομα τα οποια ξεστομιζουν:

"Οϊ εν πεινω, ηπια το φραπέ μου"
"Οϊ εν πεινω, εφα τσιπς"
"Οϊ εν πεινω, εφα πισκόττον"
"Οϊ εν πεινω, εφα 5 κούννες"

Για πόπαστον????????????????????????????????? Πως ζειτε καλοι μου ανθρωποι? Ασε που τουτη την κουβεντα με τα φραπέ εν την καταλαβω. Πως χορτάνεις με το κουτσιοζούμι? Εγω εν πινω καφε.

Να το ξαναπω? Εν πίνω καφέ. Οκ, μπορειτε να κλεισετε το στομα σας. Ναι, εν πίνω καφέ. Εν μου αρέσκει. Μα γιατι σιορ παθαινουν ουλλοι σιόκ (με προφορά αλα Κενεβέζου) οποτε τους το λαλώ?

Ακουω κοσμο που παει δουλεια, πινει 2 φραπέ ΜΟΝΟ ουλλη μερα, τζιαι παει σπιτι η ωρα 5:30 το απογευμα να φαει. Εγω ως τις 5:30 εννα ημουν μεσα στις πρωτες βοηθειες με τον ορρό.

Αμετρητες οι φορες που εμαλλωσα με τις φιλες μου σε διακοπες επειδη δεν εταρασσαν να παμε να φαμε. Η μια ετρωεν τσιπς εν επειναν, η άλλη με τα φραπέ, η άλλη με τις σιοκολατες. Επηεννα τζιαι εβρισκα τροφη μόνη μου. Σιγα μεν καρτερω τις ξερατζιάρες να πεινασουν! Αμαν επιενναμε τελικα για φαι, εκαθαριζα μετα τζιαι τα πιατα τους. Η μια εν τρωει την σαλατα, η άλλη εν τρωει τα μανιταρακια, η υποφαινόμενη εν φκαλλει σκάρτον.

Ευτυχως που εδωκα πανω σε άντρα καλοφαγαν, που σκαρτον εν ηφκάλει. Μα εφανταστηκες με εμενα να ημουν με καποιον που να μεν ετρωεν τιποτε??? Να ηταν μουσουτζιάρης τζιαι το ενα να του εξίνιζε, το άλλο να του εβρώμεν? Ηταν να μαλλωνουμε ουλλη μερα! Αφου ενας που τους λογους που εταιρκασαμεν ηταν το φαϊ.
Περκι τωρα να νομιζεις οτι ειμαστε τζιαι οι 2 βουβαλοβούβαλα εννεν? Μιλουμε για εναν Απη ο οποιος εν ξερατζιάρης, απορεις που το βαλλει τόσο φαϊ! Εγω ειμαι κανονικη τωρά, πριν την σχεση μας ομως ημουν μειον 10 κιλα.
Περιμενω την μερα που εννα μεινω εγκυος για να τρωω οτι θελω χωρις αναστολές!!!!

 

16 σχόλια:

  1. Ούτε εγώ πίνω καφέ!!!!
    Oh the horror. Lol. Naaaah.
    Εν ήμουν ποττέ του καφέ.
    Τζιαι καταλάβω σε πας το φαϊ.
    Τζιαι εγώ καλοφαγού είμαι τζιαι χτιτζιάζω να μεν κάμνω παρέα με εξίσου άτομα που εν του φαγιού. Αλλά άτε, τι να κάμεις; Εν τζιαι τζίνοι μες τες ζωές μας. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πε μου τωρά ότι τρώεις ΤΖΙΑΙ το φαίν την πεθερόλας; Οξά εν έτυχε να το γευτείς ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν το ιδιο μενου ΚΑΘΕ φορα, χωρις καμια παραλλαγη, χωρις κατι επιπλεων.

      Διαγραφή
  3. Ως γεγονός!!! Εν φαϊ σιορ το φραπέ τζαι οι κουννούες! Άγια ολαν!!

    Καταλαβαίνω σε απόλυτα, τζαι εγώ έχω ακριβώς την ίδια άποψη για το φαϊ. Με τη διαφορά ότι εγώ εν είμαι καθόλου κανονική, κάθε άλλο. Είσαι πολλά τυχερή που εν βάλλεις βάρος. Οπότε μεν περιμένεις να μείνεις έγκυος για τρώεις χωρίς αναστολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε εγώ πίνω καφέ!! Και θωρούν με καπως άμα το λαλώ... Με το φαί συμφώνώ,συμφωνώ συμφωνώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ τι καλα που εσιει τζιαλλους που ζουν caffeine free! Η πιο συνηθισμενη αντιδραση: "Μα εν πινεις καφεεεε????? Πως ξυπνας?????"

      Διαγραφή
    2. ή το "Πως δουλεύκεις χωρίς καφε;" Αρέσκουν μου οι χυμοί!! και το φαί βεβαίως βεβαίως!!

      Διαγραφή
  5. Μα τζιε εγω ετσι ημουν! ωσπου τζιε επηα Αγγλια για σπουδες. θκιο η ωρα ξεκινας τζιε πεινας αλλα βαρκεσαι να μαειρεφκεις. τρωεις ενα μηλο. 5 η ωρα εν παει αλλο πρεπει να καμεις κατι να φαεις. ωσπου να φαεις γινισκεται 6 η ωρα. τρωεις τζιε μια μαλακια πριν ππεσεις (κανενα ποτσουι νουτελλα ας πουμε) τζιε σιωπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οϊ φιλε μου! Ενα πραμα που τηρεί το στομαχι μου εν το ωραριο!

      Διαγραφή
  6. Μεν μιλατε για φαϊ! Ξυπνατε τον κατιντα μεσα μου :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν τζιαι είσαι Ταύρος; :-P

    Εγώ τρώω... τρώω και τρώω

    Δεν μπορώ να καταλάβω τζιήνους που ξεχνούν να φαν , μισhιη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οϊ ειμαι Κριος. Ναι! Ακουσα το τζιαι εγω τουτο! Ακου να ξιχασουν να φαν! Εν τιποτε κλειθκια σιορ το άντερο μου?

      Διαγραφή
  8. ουτε γω πινω καφε,χαιρομαι που εσιη και αλλους γιατι και γω ακουω παντα μα πως ξυπνας και πως αντεχεις και τα λοιπα..ειμαι και γω φαν του φαγητου,εσιη και μερες ομως που μπορει να την φκαλω με ενα φαι μονο,εσιη μερες που τρωω που την ωρα που θα ξυπνησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλο ένας non-coffee-lover! Ειμαστε παραπανω απο οτι ενομιζα τελικα!

      Διαγραφή