Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Γενετζίσιμες ιδιοτροπίες

Σημερα ειμαι ιδιοτροπη, ιδιοτροπη, ιδιοτροπη, ιδιοτροπη. Εν θελω να μου μιλουν, να μου ζητουν πραματα στη δουλεια. Εχω πονοκεφαλο. Ειμαι ιδιοτροπη.

Πραγματικα εν θα ηθελα να μου μιλω σημερα.

Ψαχνω δωρακια για το dinner του γαμου τζιαι ενευριασα. Το νυφικο ηβρα το πιο ευκολα! Ξερετε κανενα τοπο που εσιει vintage style πραματα? Εν βρισκω τζινο που θελω!! Δηλαδη ηβρα το αλλά εν ακριβο τζιαι εφα τον τοπο να εβρω πιο φτηνο. Ουφφφφφφουυυυυυυυ. Περιμενω απαντησεις ααα!

Εξενυχτισα με την Eurovision εψες. Ναι για μενα το 24:00 εν ξενυχτι ειδικα on a school/work night. Μα σαννα τζιαι του 1ου ημιτελικου ηταν καλυττερα τα τραγουδια? Εψες επερασαν κατι ακυρα. Παντα φκαλλουν μας την ψυσιη μας ωσπου να ανακοινωσουν την Ελλαδα ή την Κυπρο. Θυμαστε μια χρονια που εμείναν 2 φακελοι για να περασουν στον τελικο τζιαι ηταν ο ενας Ελλάδα τζιαι ο άλλος Κυπρος?

Τουτος ο καιρος ποτε εννα πει να σασει? Ενευριασε με! Αραγε εννα καταφερουμε να παμε καμια θαλασσα το Σαβ/κυριακο?

Τι εν πιο σημαντικο? Να εβρω δωρακια του γαμου οξα τα παπουτσια? Εμεινα λιο πισω τζιαι εν οργανωθηκα ακομα. 4 months left.

Ειπα σας οτι ειμαι ιδιοτροπη σημερα?

6 σχόλια:

  1. Τζαι εμενα το εψεσινο ηταν ξενυχτι! Σημερα δεν εξυπνουν τζαι ειμαι λες τζαι ετσαππιζα ουλλη νυχτα. Την Τρίτη τουτης της εβδομάδας που τελειώνει ημουν ακριβως στην ιδια διαθεση αλλα για αλλο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν θέλεις κάτι πόλλα συγκεκριμένο σε δωράκια πιθανόν να σου πάρει παραπάνο καιρό να το έβρεις,παπούτσια νομίζω εν εύκολο,πιάσε κάτι που ενά ξαναφορήσεις,εγώ επία και αγοράσα ενα ζευγάρι 200ευρω (τα οποία κλαίω ακόμα) για να μου κόψουν τα πόδκια μου, εφόρησατα μόνο στην εκκλησία,και φορώ και 36 size ε δύσκολο να τα δανείσω και σε καμιά άλλη νύφη

    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή