Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Περιμένοντας το βασιλόπουλο ή τον βάρβαρο?

Μα γιατι οι αντρες νομιζουν οτι οι γενετζιες περιμενουν το πριγκιποπουλο? I mean υπαρχει μια αισθηση τζιαι ενα feeling  οτι οι γενετζιες θελουμε ρομαντισμους, υποσχεσεις αιωνιας τζιαι παντοτινης αγαπης, δακτυλιθκια, λουλουδια, αγκαλιτσες/φιλακια, ...που τo πρωτo ραντεβου!

Καλά ρε φιλε που παεις? Ποια εν που εν τουτη καριόλα που εζητησε τουτα τα πραματα τζιαι εξίππασε τζιαι εφοητσιασε τα αρσενικα τζιαι αναγκασε τα να ξεριζωσουν τα μπαλάκια τους ως άλλοι Οιδιποδες τζιαι να να καταληξουμε να χεστουμε στο ροζ τζιαι στο πουττί? Γιατι άλλο οργανο εν θωρώ στην εξισωση.
Που πότε αποφασισαν τα αρσενικα οτι εν αξιζει να παίζουν το αιωνιο και παντοτινο και στους αιωνες των αιωνων αμην, παιγνιδι της κατακτησης γης/οριων/χωρών/συνορων/πουθκίων/και λοιπων οργανων?

Οι γενετζιες εχουν παραπονο που τους αντρες οτι εγινηκαν χέστιδες, εν καμνουν κίνηση, εν παιζουν παιγνιδι και γενικα η κλασσικη ατάκα των single φιλενάδων οτι "Εν υπαρχουν πλεον αντρες".

Οι δε αντρες... η αληθκεια ακομα μαχουμαι να καταλαβω τι επηε Χ. Τζινο που εκαταλαβα εγω, εν οτι εσυγχισαμεν τους. Υπαρχουν οι ευκολες γυναικες που τα διουν ουλλα με το καλημερα σας, υπαρχουν τζιαι οι άλλες ομως που τους δυσκολευκουν λιο αλλά πιστεψετε με, τζιαμε εσιει παραπανω άκτιον. Εν καλυτερο τζιαι το σεξ, τζιαι plus εν φοασε αγαπητε αρσενικε αναγνωστη οτι εννα κολλησεις καμια μαλαζαβράγκαν τζιαι να γινει το πουλί σου αερόπλανο τζιαι να λύσει τζιαι να σταξει. Τζιαι we all now how you adore that little (hm... maybe bigger) part of your body.
 Γι'αυτο μεν φοασε την δευτερη κατηγορια γεναικών

Πρεπει να ξαναρχισει να παιζεται το παιγνιδι. Τζινον το αιωνιο παιγνιδι οπου ο αντρας εν ο κυνηγος. Ναι εν κυνηγους που θελουμε! Μεν κωλωνετε! Μεν φοαστε! Μιλατε της! Εβρετε μιαν ατακα που να μεν προκαλει αναγουλες τζιαι πετε την! Πραγματικα τι φοαστε? Θελω να μαθω.

Ρε οι γενετζιες εννεν τοσο ροζ οσο νομιζετε. Μπορει να γινουν οτι χρωμα τις θελετε εσεις να γινουν...

Θελουμε τον αντρα να εν αντρας με Α κεφαλαιο. Να εν αγριος, να εν κυνηγος, να σε πιαννει που την μεση τζιαι να νιωθεις οτι χανεις την γην κατω που τα ποθκια, να σε πιαννει να σε φιλα με γλωσσες τζιαι δακκαμμαθκιες, να ξισιηλά αρσενικό, να νιωθει αντρας τζιαι να μας καμνει τζιαι μας να νιωθουμε οτι εν αντρας.  Να σε πιαννει να σε βαλλει πουκατω να σου αλλασσει τα φωτα, τις πρίζες, να σου ξεβουλώνει τα υδραυλικά, να σείρνει τζιαι ενα σιερι πογιατισμα. Ετσι για να μας θυμιζει τζιαι να μας μαθαινει ποιος εν ο αντρας. (Ωχ Θεε μου...)

Εγνωρισα μια φορα εναν τεθκοιον αντρα. Εμεινε μου η αναμνηση του.. Ετσι εν τουτοι οι αντρες, αφηνουν το στιγμα τους..
Ηντα μπου μ'αττίμησες τωρά!!

 

7 σχόλια:

  1. Οκ σε αυτό το σημείο θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και θα πω ότι έχουν και οι άντρες τα δίκαια τους διότι τους έχουμε φέρει σε κατάσταση σύγχυσης. Τον θέλουμε και ευαίσθητο και να σκέφτεται πριν από μας για μας, αλλά και να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι, να μυρίζει αρσενικό, αλλά να μην είναι χώρκατος κ.ο.κ.

    Προσωπικά δεν θέλω ούτε να με κουντά,ούτε αγριάδες. Θεωρώ ακαταμάχητη την τρυφερότητα και αν θέλω να αλλάξω πρίζα, καλώ έναν ηλεκτρολόγο, δεν είναι ανάγκη να τον παντρευτώ κιόλας!

    Συμπέρασμα: το μεγαλύτερο κακό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημιουργούμε την πεπλανημένη εντύπωση ότι όλες οι γυναίκες θέλουν το ίδιο είδος άντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν θελουμε δικηγορο, εχουμε. Εν τα καταφερνω ποττε να φκω πουπανω με τους δικηγορους! :p

      Συμφωνω με την αποψη σου αλλά... Εν τζινο το "Ναι μεν, αλλά.." που προσπαθουμε να εβρουμε δαμε.

      Διαγραφή
    2. Χαχα πικρή πείρα από συνάδελφο;

      Διαγραφή
  2. to loipon! i alithkia eshiei ginekes k ginekes, ehi tes roz tis mple tes kokkines, opos ehi k diaforous antres. apla sioura ama ise dinamiki gineka thelis ena antra na se kontrolari llio. e tutoi en nakkon diskolo na
    tus evris, na s travusi to shioini s k na men horeki charleston stes prostages sou :p ego kinon p ivra na m kamni to magga itan ospou na ppeso, ena show, e meta esixise ta koumpia ta shioinia ta thelo k ta boro k egine ena boom. so en diskolo i think na paramini maggas k na anaptijeink mian a triferotita gia shesi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχολιο σου εν πποστ που μονο του κορη Μπία.
      Εγω εν τους αντρες που θελω να απαντησουν σε τουτο το πποστ για να πουν τα παραπονα τους, περκι καταλαβουμε τζιαι εμεις το συγχρονο προβλημα του ευνουχισμου τους

      Διαγραφή
  3. Πε τα!!!!! Εχαθηκεν το μέτρο ρε! Εμενα σικκιρτα με επισης το γεγονός οτι επειδη εγω ειμαι σοβαρη (λέμε τωρα) κτλ, νομιζουν οτι θελω να τους παντρευτω στο δευτερο ραντεβου! ΕΛΕΟΣ! Και ναι δεν ειμαστε ουλλες τόσο ροζ, ουτε λυσσάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή