Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η πολυκατοικία

Λοιπον, στην πολυκατοικια μας, και στις υπολοιπες 3 του μπλοκ, ακουεις τα πάντα. Εν τετοια η ηχητικη που ακουεις καθαρά τις συζητησεις των δίπλα πολυκατοικιων. Επισης οι τοιχοι μας εν τσιγαροχαρτα. Να κλασεις ακουει σε ο δίπλα. Κυριολεκτικα.

Ευτυχως, στην ολη μιζερια της καταστασης, εσιει αρκετους φοιτητες, άρα Χριστουγεννα, Πασχα, Σαββατοκυριακα, τζιαι που Ιουνη-Σεπτεμβρη, εν χασιμιοι τζιαι εχουμε την ησυχια μας.

Τις καθημερινες ομως, ατε τζιαι καμια Παρασκευη, γινονται θαυματα.

Ακουεις απο γαμησια, επισκεψεις στην τουαλετα, τραβημα νιαγαρα, τσακωμους, συζητησεις, απαγγελιες θεατρικων εργων, παπαγαλισμα για εξετασεις, μωρα να κλαιουν, τον παρεα να φερνει αγνωστων στοιχειων κοπελλες....

Ευτυχως ο ακριβως διπλα μας εν ενας φοιτητακος που λειπει ολες τις μερες που περιμενουμε να λειπει. Σαβ/κυριακα, γιορτες, καλοκαιρια κτλ. Στα 2 χρονια που μενουμε τζιαμε εν τον ακουσαμε ποττε, ΠΟΤΤΕ!
Ωσπου πριν 2-3 μηνες, ηβρε φιλεναδα. Τζιαι αρκεψεν τα ξενυχτια. Μαζι του τζιαι εγω.

Συζητησεις, τσακωμους η ωρα 3-4 το πρωι, τζιαι εγω να ξυπνω με το παραμικρο! Μα ρε φιλε μου καλε, εν αναγκη να παιζετε κυνηγητο η ωρα 3 το πρωι μεσα στο σπιτι??????? Τζιαι να την βουρας πουπισω να την πιαεις, να χαχανιζετε, να ακουνται οι πατημασιες σας, αλλά κοκκό γιοκ?????

Καλά ρε φιλε μου????? Ακουω τα ουλλα λαλω σου! Εν αναγκη να λυσετε το προβλημα της σχεσης σας η ωρα 5 το πρωι? "τζιαι εν με αγαπας, τζιαι εμουτρωσες μου..." "τζιαι αγαπω σε..." Κάτσε της τον γιε μου να πνασετε να πνασουμε τζιαι εμεις περκι τζιμηθουμε νακκον!!! Κοκκο γιοκ! Ουτε ΜΙΑ φορα εν τους ακουσα να πηδιουνται! Εν γιαυτο που μαλλωνουν ουλλη νυχτα αλοπως.

Περκι χωρισουν να ηρεμισω, διαφορετικα θα επεμβω να τους λυσω το σεξουαλικο τους προβλημα.

 

10 σχόλια:

  1. χαχαχαχα Γραψε τους κανένα γραμμα με συμβουλες τζαι σύρτω κάτω που την πόρτα περκει τζοιμηθείς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προβλήματα της σύγχρονης κυπριακής πολυκατοικίας.
    Τα ίδια περνώ κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρεπει να θωρεις την θετικη πλευρα των πραματων ομως. Δηλαδη, εγω τζιαι ο Απης αλλο λιο να παρουμε τζιαι ποπ-κορν να τρωμε την ωρα που ακουμε τις διαφορες συζητησεις!

      Απολαμβανουμε το οτι μπορουμε να τρυπωσουμε στην κλειδαροτρυπα του άλλου απλά καθοντας στον καναπε μας.

      Διαγραφή
  3. E θα μπορούσες πάντα να μετακομήσεις με τη πεθερά σου. Όι α?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δλδ κλάνετε κάθε χριστούγεννα πάσχα και καλοκαίρι ή εν σας κόφτει αν σας ακούουν :P
    μπορεί να εν του παραδοσιακού μουλλωτού σεξ ρε, του στυλ φκαίνω πανω της "μπρος-πισω"χ15 end of story

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν εγινετουν ουλλες οι άλλες δραστηριοτητες τους να ηταν στα μουλλωχτα εκτος που τζινο???

      Διαγραφή
  5. χαχα! Το πιο άβολο που μου έτυχε ένι ναν δίπλα συγκάτοικος φίλη σου με άλλο φίλο σου να κάμνουν τα δικά τους τζαι να ακούεις τα πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ου στραβάρα μου. Εν μεγάλο το δράμα σας.

    Γιατί εν τους δωρίζεις ένα βιβλίο του κάμα σούτρα. Μπορεί να τους δώσει την ... ώθηση που χρειάζονται. Πάντως έσιει τζαι ωτοασπίδες αν δεις τα θκυο στενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή