Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Cut

Εισιεν τα ουλλα. Ομορφια, δυναμη, επιλογες, γνωριμιες. Που παντα εισιεν ενα τουπέ, ενα αερα οτι μπορει να καταφερει τα παντα. Σε καποια φαση εχασε την δυναμη της. Εβρεθήκαν πιο ομορφες της στην πορεια της. Εχασε λιο που της αίγλη της τζιαι που το στάτους της. Υποβαθμίστηκε.

Αλλά εξανανεβηκε (ή ετσι εφαινετουν) αφου εισιεν δυναμη, γνωριμιες. Εισιεν φτασει στην κορυφωση της δυναμης της.

Τζιαι ξαφνικά... εχαθηκε στο σκοταδι.. Εγινε αγρίμι, εν μπορουν να την κοντολάρουν. Εφτασε στον πατο. Εν εσιει πιο κατω.

Πως μπορεις να επιτρεπεις σε καποιον να σηκωσει σιερι πανω σου? Να σε εξευτελίσει?
 Χαράς τον βίλλο! Τον οποιοδηποτε βίλλο που εννα αφήσεις να γυρισει σιέρι πανω σου!

 Θα του τον έκοφκα σαν ετζιματουν. Εν θα εχρειαζουμουν ΚΑΝ το σπαθι της Beatrix.
Only my hands, MY.BEAR.HANDS.

Κουκλες μου εκει εξω, μην επιτρεψετε σε ΚΑΝΕΝΑ να σας συμπεριφερθει με ετσι τροπο. Ζητηστε βοηθεια τωρά. Εν σας αγαπα, ουτε προκειται να σας αγαπησει ποττε, οτι τζιαι αν λαλει.

6 σχόλια:

  1. ...to oti simvenoun etis pramata simera en tragiko, k polles kolloun re gmt.
    k epistrefoun
    exi polli diafora o antras na en antras k na se kontrolari kai na en ena antropaki p se derni
    wtf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν πολλά σωστά που τα λαλείς. Κάποιος που σε δέρνει, ούτε σε αγαπά ούτε εννα αλλάξει ποττέ του. Μπορεί όμως να το βλέπουμε ότι εν πολλά εύκολο να φύεις που μιαν τέθκιαν κατάστασην γιατί εν την εζήσαμεν ποττέ μας. Πάντα μου αναρωθκιούμουν γιατί εν τόσον δύσκολο για τις γυναίκες που την ζουν να φύουν. Ίσως να ένει φόβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε, αντιλαμβανομαι την σοβαροτητα του ποστ τζιε συμφωνω με τα σχολια που πανω αλλα εννα πω απλως οτι σαν εθκιαβαζα, στην αρκη ενομιζα εμιλας μεταφορικα για την Κυπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με το άσπρο και παχύ. Δεν γνωρίσαμε τέτοια κατάσταση. Σίγουρα δεν υπάρχει διακιολογία, να είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε ανθρώπους που μας αγαπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως πολλές φτάνουν στα ορια τζαι δεν καμνουν τιποτε..περνει τους καιρος να ξυπνησουν τζαι να κατανοησουν οτι κανένας δεν πρεπει να δέχεται ετσι συμπεριφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα χρόνια περνούν και φεύγουν.Μακάρι να καταφέρει να φύγει από κοντά του όσο πιο γρήγορα γίνεται και το γιατί το βρίσκει μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή