Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Beverly Hills 90210 Πίκος Απίκος str

Οταν μου ανακοινωνε η αγαπητη Πρας απο ποιον θα παρω συνεντευξη, εχαρηκα.Εχαρηκα γιατι μου ειναι ενα ατομο πολυ συμπαθες, το οποιο θκεβαζω, τζιαι ευτυχως εν θα ειχα να καμω home work θκεβαζοντας ενα αγνωστο για μενα blogger. Ευτυχως γιατι ειμαι απιστευτα πιεσμενη τουτες τις μερες τζιαι δεν εχω χρονο να καμω τιποτε! (τζιαι αμαν λεμε τιποτε εννοουμε ΤΙΠΟΤΕ!)

Αν και καινιουργιο στην μπλοκοσφαιρα, το γνωριζαμε κυριως μεσα απο τον επαγγελματισμο του και την ταχυτητα του στο να αφηνει comments στα post, αλλά και μεσα απο τις διαφορες περιγραφες ενος αλλους συμπαθεστατου blogger ο οποιος εχει παρε δωσε με τον υποκοσμο και το υπερπεραν.

Ναι ναι  δεν κανετε λαθος, προκειτε για την παγκυπρίου(!) φημης επαγγελματια σχολιαστρια Brenda!

Λοιπον σας παραθετω τις ερωτησεις που τεθηκαν στην Μπρεντα και τις καυστικες απαντησεις της:

1) Αγαπητή Μπρέντα αν και πρωτοεμφανιζόμενη στο blogging, ήσουν ηδη αρκετά γνωστή στην μπλογκόσφαιρα, καταρχήν λόγω επαγγέλματος (επαγγελματίας σχολιαστρια) αλλά και λόγω βεβαίως της πολύκροτης σχέσης σου με γνωστό άτομο της showbiz. Το ότι αρχίζεις το blogging κάπως επώνυμα, πως επηρεάζει αυτό τα γραφόμενα σου?

Χαίρομαι που μου κάνεις αυτήν την ερώτηση αγαπητή φίλη (τι εννοείς ακούγομαι όπως τον Νίκο;) Προφανώς ήταν συνειδητή επιλογή μου αλλιώς το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να έχω μπλογκ με οποιοδήποτε άλλο όνομα. Όμως ουδέποτε ήταν πρόθεση μου να μοιραστώ με το αναγνωστικό κοινό τα εσώψυχα μου, αφενός επειδή πιστεύω πραγματικά ότι κανέναν δεν ενδιαφέρουν και αφετέρου επειδή αν και δεν μου φαίνεται είμαι ένα πολύ μυστικοπαθές και κρυψίνοο άτομο. Άρα το γεγονός ότι εύκολα μπορεί κάποιος να μάθει ποια είμαι δεν αλλάζει κάτι ουσιωδώς γιατί απλά ουδέποτε θα έγραφα κάτι περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς ο Anti-Christos μου είπε πολύ σοφά κάποτε ότι  πάντα θα πρέπει να γράφεις με δεδομένο ότι όλοι ξέρουν ποια είσαι, για να είσαι προετοιμασμένη αν και όταν αυτό συμβεί!

2) Δικηγόρος, ερασιτέχνης ηθοποιός, επαγγελματίας σχολιαστρια, καλή φιλενάδα (as in γκόμενα), καλή νοικοκυρά.. Πως τα προλαβαίνεις αλήθκεια??
Χαχαχα! Τα νομικά τα αγαπώ, το ερασιτεχνικό θέατρο είναι το άππωμα μου, τα μπλογκς είναι το πάθος μου αυτήν την περίοδο, για το καλή φιλενάδα οι απόψεις διίστανται και για το νοικοκυρά η μαμά μου θα διαφωνήσει κάθετα! Η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι με υπερβολικά πολλά πράγματα στη ζωή μου, σε βαθμό που κάποτε με κουράζει. Το μυστικό είναι ότι κοιμάμαι πολύ λίγες ώρες, ειδικά τα ΣΚ που δεν θέλω να πηγαίνει στιγμή χαμένη. Φαντάζομαι και ότι το γεγονός ότι δεν έχω παιδιά βοηθά!

 
3) Σε διάφορα post του αγαπητού 666, είπε ότι του έχεις αλλάξει τη ζωή. Πως έχει επηρεάσει αυτός την δική σου?
 
Αχ αυτές οι ερωτήσεις ενδοσκόπησης που φοβόμουν! Φαντάζομαι θα καταλάβατε ότι έχω ένα θεματάκι με τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης. Κατ' αρχάς να πω ότι ο Anti-Christos δεν μου είναι πάντα συμπαθής σε αντίθεση με τον Χρίστο που λατρεύω. Πάντα λέω ότι αν γνώριζα πρώτα τον Anti-Christo πιθανόν να μην ήθελα να γνωρίσω τον Χρίστο. Για να σας το κάνω πιο λιανά, δεν ξέρω αν είναι αυτό που δεν είναι ή αυτό που θα ήθελε να είναι αλλά δεν είναι αυτό που είναι! :-Ρ Αν και ο ίδιος το αρνείται, εγώ θεωρώ ότι έχουν ουσιαστικές διαφορές και γι' αυτό θα απαντήσω για το έτερο μου ήμισυ! Ο Χρίστος λοιπόν ήρθε στη ζωή μου σε μια χρονική περίοδο που ένιωθα ότι γύρω μου είχα πολλά αδιέξοδα. Μαζί του άρχισα να ονειρεύομαι ξανά. Έζησα άπειρες όμορφες στιγμές στο πλάι του κι ευελπιστώ σε ακόμα καλύτερες.

4) Ατε πέμας τζιαι τι σε ετράβησεν σαν μαγνήτης πάνω του? Πως σε έριψεν?

Θυμάμαι όταν βγήκαμε μια φορά για ποτό που κουβέντα στην κουβέντα, καταλήξαμε να κάνουμε ερωτήσεις γνώσεων ο ένας στον άλλο! Όταν πήγα σπίτι είπα για πρώτη φορά, αυτό το παιδί ξέρει να με ποσκολιεί! Χαχαχα! Είμαι άνθρωπος που βαριέται πολύ εύκολα. Μέχρι σήμερα δεν βαρέθηκα λεπτό με τον Χρίστο και μετά από 2 χρόνια εξακολουθούμε να παίζουμε τον έξυπνο ο ένας στον άλλο όπως ακριβώς εκείνο το βράδυ! Αυτά που ξεχωρίζω είναι το αστείρευτο χιούμορ του φυσικά, την οξυδέρκεια του και την ακαταμάχητη παιδικότητα του! Λένε ότι δύο έντονες προσωπικότητες δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής είμαστε η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, αν και φοβάμαι ότι η πολλή εγκεφαλική διέγερση κάποια μέρα θα στείλει έναν από τους δυο μας στο νοσοκομείο!

 5) Μοιράστου μαζί μας μια φάση που θα ήθελες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί (ανοιξεεεεεεεεεεεε πετράααααααααααα για να μπωωωωωω)
Λοιπόν αυτή η ερώτηση με δυσκόλεψε περισσότερο από όλες! Πες με ξεδιάντροπη αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι να έχω ζήσει τραυματικά ντροπιαστικές στιγμές! Οκ έτυχε να σκιστεί η φούστα μου στα δύο στο λύκειο ενώ σκαρφάλωνα τα κάγκελα και να με πάρει καθηγητής σπίτι με το αυτοκίνητο του, αλλά ακόμα και τότε δεν ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Επίσης πολύ συχνά στραβοπατώ και πέφτω χάμω αλλά γελάω πολύ!


6) Πως θα χαρακτήριζες με λίγες λέξεις τον εαυτό σου?

Ισχυρογνώμων, αντιδραστική, παρορμητική, ευαίσθητη, κακομαθημένη

7) Σου δίνουν να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 κουρτίνες, Πίσω από κάθε κουρτίνα κρύβονται
α) κερασμένη μια βραδιά πρώτο τραπέζι πίστα σε όποιο μπουζουκοσκυλαδικο προτιμάς (προτιμάς Καρρα-Παολα-Παντελιδη είπαμε!) όλα κερασμένα (εννοείτε εννα με πάρεις μαζί σου),
β) κερασμένη πρώτη θέση στην πρεμιέρα μιας μεγάλης θεατρικής παράστασης με πρωτοκλασάτους ηθοποιούς (επειδή είμαι άσχετη που έτσι θέματα εν ξέρω καμιά παράσταση για να σου γράψω), και
γ) ο 666 τίτσιρος να σε περιμένει στο κρεβάτι με φράουλες, σαντιγί τζιαι σαμπάνια (εσκεφτηκε να παίξετε την Τζούλια). Ποιο θα ευχόσουν, θα επαρακαλούσες, τζιαι θα εκατουρούσες πάνω σου που την χαρά σου αν εκερδιζες? Γιατί?
 
Oh dear God! Επειδή απεχθάνομαι την Πάολα, μισώ την σαντιγί και δεν πίνω σαμπάνια, θα έλεγα τον 666 τίτσιρο πάνω στην σκηνή σε δική μας πρεμιέρα να μου τραγουδά το "αχάριστη κι αλήτισσα για πες μου τι σου ζήτησα" του Καρρά κι εγώ να τον σεκοντάρω!!!!

8) Πως σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια?
Με δύο τσαχπίνες δίδυμες κόρες και έναν γιο λεβέντη!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ωραιες οι απαντησεις! Σε ευχαριστω αγαπητη Μπρεντα για τον χρονο σου!
 
Υ.Γ. Αντιχριστε?? Εγλεπε, 2 κορες τζιαι ενα γιο, πρεπει να πιαεις δουλεια!! Να την χαιρεσαι την καινουργια σου αγαπη!

19 σχόλια:

  1. Χαχαχα άτε κυρία μου εν εσένα που καρτερούμε;;;;

    Παίζει να είμαι ο παραλήπτης με την πιο άμεση απάντηση;-)

    Ευχαριστώ για τις ερωτήσεις σου, παρά το ότι δεν είχες χρόνο ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλές! :)

    Να ΄σαι καλά Κυπριοπούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου αρεσαν!

      Η πιο αμεση απαντηση indeed. Μα εν ετσι στο κουτουρου μανα μου? Εισαι επαγγελματιας!

      Διαγραφή
  2. Μα, να πει ότι στο πρώτο ραντεβού παίζαμε παιχνίδια γνώσεων! Αυτά δεν τα λέμε! "Κάναμε σεξ στις τουαλέτες" λέμε στον κόσμο! :Ρ

    Κατά τα άλλα, κόσμε, με τα "ισχυρογνώμων, παρορμητική, ευαίσθητη, αντιδραστική, κακομαθημένη" καταλαβαίνεις τι τραβώ μερικές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα επιτέλους να ησυχασω τζαι εγω!! Μηνυματα για υποψιες ποιος εν ο Σικρετ Πίκος της, μετα να τον γυρευκει, σμς, τουίτς, ημειλ!

    Μπράβο ρε Κυπρούλλα!!! Ευκαλαμεν ζουμι δαμέ σε τουτη την συνεντευξη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ημουν σιουρη οτι ηταν να παθει αμοκ που εκαθυστερισα!

      Οντως εφκαλαμεν ζουμι εννεν?

      Διαγραφή
  4. Στα μειονεκτήματα να μπει ότι φοβάται τους σκύλους και ότι δεν πίνει. τι εννοείς να λέμε μόνο τα καλά της; Πριτς.
    φιλούρες πουρέκα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά καλές οι απαντήσεις σου Μπρέντα! Και οι ερωτήσεις βεβαίως! Θέλεις και εσύ να γίνεις μάνα ώστε! Αν είναι σε 5 χρόνια που θέλεις τρία πιάσε δουλειά!Γουρουνελλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες είπα δίδυμες οι 2 για να γλιτώνουμε χρόνο χαχαχαχα!

      Διαγραφή
  6. Kαλάν ρε Brenda υπήρχε ποττέ περίπτωση να σου έκαμνα εγώ τες ερωτήσεις τζιαι να σε αποκαλούσα "καλή νοικοκυρά"? Ασπούμεν σοβαρά? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ενόμισα ήταν ειρωνικό βρα! Μπορεί και να ήταν ευσεβής πόθος μάλλον!

      Διαγραφή
  7. Diladi trivial pursuit;;;;;pianei;;;;jai en to skeftika;;;;oi re ti mathainw simera pou ta blogs!!!!goooooooo Chris!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2 κόρες κι 1 γιό σε 5 χρόνια; Πιο ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα πας Μπούργκενστοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλούν τα ωάρια Ινβίκτε and we are not getting any younger!

      Διαγραφή
    2. Παιδί μου οι γυναίκες του σταρσύστεμ γίνονται μάνες μετά τα 40, μα που ζείς;! Να ολοκληρώσει και το στρουμφοχωριό ο πατέρας, να έχουν να παίζουν η Σπυρούλλα, η Παναγιώτα κι ο Παντελής...

      Διαγραφή
    3. χαχαχα με το Παντελής εν μπορώ να σου πω πόσο μα πόσο διάνα έπεσες! :-Ρ

      Την Σπυρούλλα και την Παναγιώτα είπαμε να τες κάνουμε μαζί για να πιάσουμε από μια μόλις χωρίσουμε!

      Διαγραφή
    4. Ήδη μπορώ να φανταστώ τον τίτλο του (ανώνυμου) μπλόγκ του: Παντελώς Άγνωστος

      Διαγραφή
  9. εν έδωκα πάνω! ήμουν σίγουρη οτι είναι κοπέλα η Απίκος της Brendas αλλά μάντεψα λάθος!

    ωραίες οι ερωτήσεις σου:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η απαντηση στην εμπνευσμενην 6ην ερωτηση, ηταν επισης, εμπνευσμενη χαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή