Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η ευγένεια αγαπητέ μου δεν έχει face control

Ημουν εχτες το απογευμα στο σουπερμαρκετ, και ετζιλουσα το αμαξουδι μου ανετα στους διαδρομους καμνοντας ενα searching για χλωρινη (εληψε μου!). Εγω ημουν με τις φορμες μου, αχτενιστη, κτλ, καταλληλο δηλαδη αουτφιτ για τον μπακαλη, οταν ξαφνικα εκαρτζιλατιστηκαν τα αμαξουθκια μας με ενα παιδι κουστουμαρισμενο, ωραιο, ψηλο κτλ. Τζιαι εγω εκαμα του τοπο να περασει αλλά επεμενε να περασω εγω, με απιστευτη ευγενεια.

Τζιαι τζιαμε εσκεφτηκα οτι η ευγενεια που εσιει ενας ανθρωπος εν ο καθρεφτης της προσωπικοτητας τζιαι του χαρακτηρα μου.

Ολοϊσια ηρταν στο νου μου τζιαλλα περιστατικα σαν τουτο. Τις φορες που ημουν ντυμενη στην τριχα τζιαι ημουν αππαρα, οι αντρες ηταν πιο ευγενικοι μαζι μου. Μεν σου πω τζιαι οι γενετζιες.

Μια φορα, ηταν ενας με ενα αμαξουδι παλε τζιαι εκλειε ολοκληρο τον διαδρομο. Ειπα του εγω ευγενικα, συγνωμη μπορω να περασω, τζιαι απαντα μου με ενα βαριεστημενο υφος (παντες τζιαι ημουν σκουπιδι),  να περασεις. Ε ρε παιδιν ποιος εχασε την ευγενεια του για να την εβρεις εσυ? Ως τζιαι στην ευγενεια υπαρχει ρατσισμος. Αν ημουν ρε παιδιν καμια διμετρη αππαρα με βυζαρες τζιαι κωλαρα (γκοουλάρα που λαλει τζιαι ο Απης), ηταν να μου απαντουσες ετσι??

Συγνωμη εν κοπος να ειναι καποιος ευγενικος?
Τζιαι εν μιλω μονο για τα καροτσακια στον μπακαλη, αλλά παντου! Τζιαι η ευγενεια εν βλεπει φυλο.
 

7 σχόλια:

  1. Για μενα η ευγένεια εν πολλα σημαντικο πραμα τζαι σε κατανοώ πληρως.

    Υ.Γ. Επιες για χλωρίνη! Εν το πιστευκω....εισαι τιποτε μανιακη με την καθαριοτητα;;; :ΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν ο τρόπος που μεγαλώνεις, το περιβάλλον, η οικογενειακή κατάσταση, οι φίλοι τζιαι πολλά άλλα.. Γενικά νομίζω εν δύσκολο να είσαι ευγενικός την σήμερον ημέρα. (Μιλώ για τους νέους)

    *μια χαρά αππάρα είσαι με βυζάρες τζιαι κωλάρα τζιαι το ένα τζιαι το άλλο τζιαι κάπου δαμέ σιωπώ:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Ατε ρε παιδι μου εκαταλαβες πια ειμαι τελικα!! χαχα :p

      Διαγραφή
  3. egw pantws an imoun me tis formes jai axtenisti en tha antimetwpiza etsi eugeneia :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηντα αντραπηκα τζιολας που ηταν ευγενικος μαζι μου με ετσι χάλι που ημουν!

      Διαγραφή
  4. χεχε
    Η ευγενεια ειναι το χαρακτηριστικο που διακρινει τον μεσο Κυπραιο κατα βαθος... Στο πολλυν βαθος, ομως, α! Τζαι για να του φκει πρεπει ναν στες καλες του. Δηλαδη να τα πηαινει καλα στην δουλεια του, να εσχει μεγαλο τραπεζικο λογαριασμο, να του καθεται ακομα η γεναικα του τζαι να πηαινει καλα τζι η ομαδα... τζι αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή