Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Νέα τάξη πραγμάτων-Η θάλασσα

Αληθεια αγαπητες μανουλες, πως πατε διακοπες με τα μωρα?

Ειναι οντως διακοπες? Οξα εν πόφκαρμαν των οπισθίων που γινεται?

Ειναι ενα θεμα που με προβληματιζει τωρα που εσφιξαν οι πυράδες τζιαι που η θαλασσινή αύρα στελλει μου σήματα Μορς.

Πως θα γινει? Ποσα πραματα πρεπει να κουβαλησω για να παω ενα τοπο? Εννα καταληξω να πω ξίκκος σου τζιαι η θαλασσα, τζιαι να την ξαναδω σε 2-3 χρονια παλε?

Βρέφη τζιαι θαλασσα σαννα τζιαι εν συνδυαζουνται εννεν?

Πάχος που εμεινε που την εγκυμοσυνη τζιαι θαλασσα πως συνδυαζονται? (Τουτο actually τρομοκρατει με παραπανω που ουλλα!)
Που θα εβρω:
1. ολοσωμο μαγιω
2. ολοσωμο καφτάνι
3. μπούρκα ?

Μετα την πρωτη επιχειρηση εξορμησης στη θαλασσα με το μπεμπέ θα ξαναγραψω ποστ. Ελπιζω να εχει ευχαριστη αναγνωση και φιλοδοξο μηνυμα.

Μάνες να χαρειτε δωστε ττιπς.
 

5 σχόλια:

  1. Πονεμένο θέμα! Πέρσι που το μωρό ήταν 3 μηνών εμείναμε 4 μέρες στον πρωταρά. Σε διαμέρισμα διότι το δωμάτιο του ξενοδοχείου εν μας εχωρούσε. Ναι, κουβαλάς όλο το σπίτι. Στην παραλία (αν δεν θα βάλεις το μωρό στο νερό) αν θα κάτσεις σε κεντρούι εν όλα πιο εύκολα. Η δική μας εκοιμάτουν στην αμαξού, έπινε το γάλα της κι εμείς εβουττούσαμε με την σειρά. Αν θα βάλεις το μωρό στο νερό δυσκολεύκουν τα πράματα. Θα θέλεις καθαρό νερό να το ξεπλύνεις μετά, 2-3 πετσέτες για να έχεις πάντα στεγνή, καπελάκια, αντιηλιακά (αν είναι πάνω που 6 μηνών), ρούχα, μαγιό, πανιά θάλασσας. Και φυσικά εν θα πάεις η ώρα 12 το μεσημέρι και φυςικά δεν πρέπει να είναι κρύο το νερό. Γνώμη μου είναι τα βρέφη εν καταλάβουν ιδιαίτερα τη χαρά της θάλασσας και έννεν ανάγκη να τα βάλλουμε στο νερό. Φέτος που η κόρη μου έκλεισε ενός πάλε κουβαλούμε τα ίδια πράματα συν τον τροχό, κουβαδάκια, σνακς, νερό. Ενθουσιάζεται πολλά μες το νερό όμως και πάλι εν δύσκολη η διαδικασία για μας διότι εν περπατά ακόμα καλά και εν καταλάβει να μεν πίνει το νερό ή να μεν τρώει την άμμο. Ανυπομονώ για τις διακοπές μας με μεικτά αισθήματα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι διακοπές με το μωρό είναι όπως τη ζωή με το μωρό. μην περιμένεις διακοπές όπως παλιά, ανέμελες και ξεκούρασης. αλλά είναι ωραίο να αλλάζεις παραστάσεις. προσπάθησε να μην του αλλάξεις πολλά το πρόγραμμα που χου ύπνος, φαί και θα κάμεις πιο εύκολα τα πράγματα.

    μπορώ όμως να σου πω για τις διακοπές μας τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, όπου οι μιτσιές παίζουν είτε μόνες τους είτε με τες φίλες τους στην άμμο ή κολυμπούν ή μαλλώνουν τζαι οι γονείς απλώνουμε, διαβάζουμε, πίνουμε και χαλαρώνουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εν νομίζω ναν τόσο δύσκολο πρακτικά, απλά θα το πάρουμε απόφαση τζαι δεν θα ιδιοτροπιάσουμε, θα πακετάρουμε το μισό σπίτι τζαι θα αποφύγουμε τον ήλιο.

    το άλλο με το καφτάνι σκέφτουμαι το τζι εγώ, να σου πω ότι θα αποφύγω να πάω με γνωστούς για πολλούς λόγους, οι άγνωστοι εν με κόφτει αν/πως θα με δουν.

    καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστω μανουλες! Θα λαβω υποψην μου τι μου ειπατε. Θα το επιχειρησω συντομα και θα σας πω.
    Neerie επιχειρησα τζιαι επηα θαλασσα (χωρις το μωρο) την περασμενη Κυριακη. Επροτιμησα παραλια παρακμιακη. Το καλυτερο πραμα που εκαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω να σου πώ ότι από τις καλύτερες διακοπές που κάναμε ήταν όταν το αστέρι ηταν 6 μηνών. Φτάνει όπως λέει και η μάνα να μην του πολυχαλάς το πρόγραμμα. Πέρσι δε την πήραμε και ταξίδι στη Σκιάθο και μια χαρά ήταν. Αμα οργανωθείς όλα γίνονται. Και εννοείται ότι κουβαλείς μόνο αυτά που ξέρεις ότι δεν θα βρεις εκει που θα πάς. Εκτός αν πας σε τριτοκοσμική χώρα, νομίζω υπεραγορές και περίπτερα και φαρμακεία έχει παντού! Για μένα το μόνο must είναι μια αμαξού που να μπορεί να κοιμηθεί το μωρό. Αμα υπάρχει αυτό πας παντού :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή