Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Άφησε τον συμπολίτη σου να μπεί ρα!

Ενα θεμα που με προβληματιζει καθε πρωι στον πηγαιμό για την δουλεια αγαπητε αναγνωστη, ειναι το θεμα του να σε αφηκουν να μπεις. Τι εννοω?

Για να παω δουλεια, πρεπει να μπω σε ενα κυριο δρομο που παροδο. Εγω θελω να παω δεξια προς τα πανω. Αρα θα πρεπει να περιμενω να φκαιρωσει ο δρομος που τζινους που ερκουνται προς τα κατω, για να πεταχτω, τζιαι πρεπει να με αφησει καποιος να μπω στην άλλη λωριδα που παει προς τα δεξια, στην οποια εσιει ουρα τζιαι παεις σημειωτό. Εκαταλαβες?

Αρα καθε μερα πρεπει να βρεθει ενα πλασμα να με αφησει να μπω. Εδω φιλε αναγνωστη παεις με τα στατιστικα τζιαι την εμπειρια.
Υπαρχουν 6 κατηγοριες οδηγων.

Α. Ανδρας με ακριβο αυτοκινητο (BMW, Mercedes, Porsche....)
Β. Ανδρας με νορμαλ-φτηνο αυτοκινητο (Yaris, Nissan micra, Mazda, Honda...)
Γ. Γεναικα με ακριβο αυτοκινητο
Δ. Γεναικα με νορμαλ-φτηνο αυτοκινητο
Ε. Ανδρας με διπλοκαμπινο, φορτηγο
Ζ. Ταξιτζης

Απαντησεις βαση εμπεριας:

Α. Αν εισαι καμια μουνάρα μπορει τζιαι να σε αφησει να μπεις. (κουχου κουχου... αφηνουν με... κουχ...)

Β. Εννα σε αφησει, μεν κλαιεις. Εκτος αν εν κανενας αγαμητος.

Γ. Να κλαιεις, να σκοτωνεσαι, να εσιεις αφτουμενα τα τεσσερα πρεπει-να-παω-επειγοντος-νοσοκομειο, να της νεφκεις να σταματησει για να μπεις, να κοφκεις την κυκλοφορια της άλλης λωριδας τζιαι να περιμενεις να σε αφησει να μπεις γιατι εννα καμεις αξιτεντ, να σου παιζει πουρού η άλλη λωριδα οτι εκοψες τους τον δρομο... εν θα σε αφησει να μπεις. Εν εσιεις ελπιδες.

Δ. Εν 50-50 δαμε. Δεν μπορουν να εξαχθουν εμπειρικα αποτελεσματα.

Ε. Εννα σου στειλει τζιαι φιλουϊ πριν σε αφησει να μπεις, εννα κοψει τζιαι την κυκλοφορια για να σε αφησει να μπεις, μεν σου πω εννα σου ζητησει τζιαι το τηλεφωνο σου.

Δ. Κουνια που σε κουναγε, εν αξιος να πεταχτει πουπανω σου τζιαι να σε ττουμπαρει αν παεις να μπεις μπροστα του.

Και εδω γινεται ακομα ενας διαχωρισμος βαση εμπειριας. Για ακομα μια φορα η μαρκα του αυτοκινητου παιζει ρολο. Το δικο μου το αυτοκινητο, εν το σαραβαλακι μου που εβαστουσα οταν ημουν ανεμελο φοιτητικο νιατο. Μικρο και φτωχικο άλλα επηρε με παντου τουτην την 10ετια που το κυκλοφορω. Επισης, εχουμεν τζιαι το αυτοκινητο του Χάπη, που επειδη εν πλουσιος βαστα καλό αυτοκινητο. Εσιει φορες που πιαννω το δικο του για να παω δουλεια.

Εχω να καμω μια διαπιστωση. Τελικα το μεγεθος μετρα. Αμαν ειμαι με το μεγαλο αφηνουν με πιο ευκολα να μπω. Εν τους φατσαρω με το σαραβαλακι αλοπως (who knows)

Εσιει κατι τυπους τζιαι τυπισσες μερικες φορες, που αμαν καταλαβουν οτι ετοιμαζεσαι να μπεις ή τελοσπαντον θελεις να μπεις στην λωριδα τους, βουρουν να παν οσο πιο κοντα στον μπροστινο τους αμπα τζιαι αφησουν σου λιο περιθωριο να μπεις ή να νομισεις οτι αφηνουν σε να μπεις τζιαι αππωθεις τζιαι παεις να μπεις.

Μεν δεις ξιτιμασμα που πεφτει καποια πρωϊνα φιλε αναγνωστη...
 

11 σχόλια:

  1. άκου να δεις. όσους φκαίνουν που παρόδους τζαι θέλουν να στρίψουν αριστερά αφήνω τους. με τες δεξιές στροφές έχω πρόβλημα. γιατί επήα να αφήσω κάποιον τζαι ο πισινός μου εξεκίνησε να με προσπερνά που τα αριστερά. ξεκινώ τζαι εγώ τζαι συνειδητοποιώ πως εκάμαμε το δρόμο τριπλής λωρίδας στο παρά τρίχα εγλύτωσα ένα ωραίοτατο στρίψιμο. έκτοτε φοούμαι τες δεξιές στροφές.

    Αλλά ναι έχεις δίκαιο. έσσει κόσμο που νομίζει ότι οι στράτες εν δικές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω εχω να δηλωσω οτι ανηκω στην κατηγορία Δ και στο 50% που αφηνει κοσμο να μπαίνει/φκαίνει! Βασικα αρεσκει μου να με σhαιρετούν με ύφος "θέκκιου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζιαι εγω αφηνω τους τζιαι μπαινουν. Ειμαι τζιαι εγω στο Δ 50%. Εν θελω να γινουμε biAtch τζιαι να με ξιτιμαζουν.
      Αμαν εν μου πουν θεκκιου νευριαζω! Τζιαι ξιτιμαζω τους :)

      Διαγραφή
  3. Τζιαι εγώ αφήνω τους παραπάνω εκτός και αν βιάζομαι πολλά. Η μαλακία είναι ότι καμιά φορά άμαν αφήσεις ένα στο τέλος μεινίσκεις στάσιμη εσύ γιατί μετά μπαίνουν ούλλοι ειδικά σε ώρες που έχει πολλή κίνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι I know! Τελικα εσιει φασεις τζιαι φασεις που μπορεις να αφησεις κοσμο να σου μπει

      Διαγραφή
  4. Επίσης στη Δ με 50-50. Τζαι όντως 50-50 αφήνω να μπουν. Αν άφηκεν ο μπροστινός μου 3 επειδή ετζοιμάτουν τζι εμείς είμαστε σημειωτόν 8μιση ώρες, εν θα αφήκω. Αν άφηκεν έναν, τζαι έχει κίνηση στην πάροδο, αφήνω τζι εγώ έναν.
    Αν εν επαγγελματίας οδηγός (εκτός που ταξιΚής) αφήνω τον γιατί τρων τη ζωή τους μες στες στράτες.
    Χαίρουμαι με το συνωμοτικό "θενκς" ύφος μεταξύ οδηγών που έχουε στην Κύπρο πολλά.

    Νευριάζω άμα πάω να αφήκω κάποιον να μπει στη δεύτερη λωρίδα δεξιά μου, τζαι που δίπλα του μπαίνουν 8 αυτοκίνητα μπροστά μου. Άφηκα σε, ΤΑΡΑΣΣΕ να πηαίνουμεν ούλλοι ασπούμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, για το δεύτερο σκέλος...άμα κρατώ το δικό μου αφήνουν με πιο εύκολα παρά με το μεγάλο τάχα ακριβό των γονιών μου.

      Διαγραφή
    2. Ατε ρε ναι? Ακριβως το αντιθετο. Τo sample το δικο μου εσιει ακριβο γουστο απ'οτι φαινεται!

      Διαγραφή
  5. Έκανα ακριβώς τις ίδιες διαπιστώσεις για το θέμα άνδρες/γυναίκες και ακριβά/φτηνά αυτοκίνητα. Επίσης μισησμένο το "κάμνω πως δεν σε είδα για να μην διανοηθείς να μπεις και κόλλησε η κεφαλή μου μπροστά και δεν γυρίζει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ναι εξιχασα να το αναφερω τζινο!
      "Ολοκληρο αυτοκινητο μεσα στα πλευρα σου τζιαι εν το θωρεις α? Τζιαι θελεις να εισαι τζιαι alert οδηγος τρομαρα σου!!"

      Διαγραφή