Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ψυχο(μπ)λογ(κ)ικά

Ειμαι στα μαυρα μου σημερα, εθωρουν ονειρο οτι ημουν νυφη παλε, τζιαι αγγχωθηκα επειδη ηταν μαραμμενη η ανθοδεσμη. Τζιαι μετα εβαστουν ενα οπλο τζιαι επαιζα κοσμο αβέρτα.

Εχω το τζινο το feeling  οτι κατι εννα γινει πάλε. Επειδη εμενα πιαννει με τουτο το πραμα αμαν κατι κακο εννα γινει. Θανατοι, αρρωσκιες, γενικοι λιμοί και καταποντισμοί.

Τζιαι πιαννει με τζινο το μαυρισμα στο στομαχι, τζιαι κοφκεται η αναπνοη μου.

Τζιαι πονω τζιαι την κελλε μου, εν θελω να μιλω με πλασμα, τζιαι αγχωνουμαι επειδη ακομα να κατσω να εβρω τις φωτογραφιες του γαμου τζιαι ουλλοι μαχουνται μου.

Τζιαι εχω μια στίβη πραματα στη δουλεια που πρεπει να τελειωσουν.

Τζιαι ειμαι μια μιζερη σημερα τζιαι εν καμνει να μιλω με πλασματα.

Τζιαι η γιαγια μου εννεν καλα τωρα τελευταια τζιαι τωρα εκαταλαβαμεν οτι εγερασεν τζιαι οτι το τελος εννεν μια δεκαετια μακρια αλλά πιο λιο. Τζιαι εν δυσκολο να το διαχειριστω γιατι εν οπως την μανα μου, εμεγαλωσε με, εν ουλλη μερα μαζι μας. Τζιαι εν θελω να πεθανει αλλά ξερω οτι ετσι εν ο κυκλος της ζωης. Η ιδια ευχεται να πεθανει στον υπνο της.

Τζιαι ειμαι στα μαυρα μου σημερα, τζιαι ατε γραψετε κανενα ποστ ευθυμο να αλλαξουμε λιο μαυριλλα

 

7 σχόλια:

  1. Έχεις πολλά στην τζιεφαλή σου γιαυτό και βλέπεις έτσι όνειρα. Ποκαθάρισε λλίο τα παχια παχια που έχεις και θα είσαι καλύτερα, i feel you πάντως. Άτε έχω σου και κάτι ελπίζω να κάμεις cheer up, εν ξιμαρισμένο προειδοποιώ...

    Είναι ο Superman που λέτε και ψάχνει απελπισμένα να ρίξει ένα καλό πήδημα. Εκεί λοιπόν που πετάει βλέπει τον Batman πάει προς αυτόν και του λέει: -Εεεε φίλε μου Batman, πρέπει οπωσδήποτε να βρω να πηδήξω, έχω τρελαθεί σου λέω. -Γιατί δεν δοκιμάζεις με την Wonder Woman; Κάνει τα καλύτερα πηδήματα εδώ στην χώρα των κόμικς. -Μμμ, η Wonder Woman είναι καλή μου φίλη, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, και φεύγει. Παρακάτω, βρίσκει τον Spiderman, και του λέει κι αυτού το δράμα του και τον ρωτάει αν έχει καμιά καλή πρόταση. -Θα σου πρότεινα την Wonder Woman. Είναι σίγουρα η καλύτερη. -Η Wonder Woman είναι φίλη μου, μπα, δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, λέει και φεύγει πάλι. Τι διάολο σκέφτεται καθώς πετάει, όλους τους έχει πάρει; Τότε ξαφνικά βλέπει την Wonder Woman στο χωράφι από κάτω, με ανοιχτά τα πόδια σε κατάσταση έκστασης. Το θέαμα είναι άκρως προκλητικό. Δε βαριέσαι σκέφτεται, φίλοι φίλοι, αλλά και η ανάγκη μεγάλη, θα χρησιμοποιήσω τις υπερδυνάμεις μου, θα κάνω τη δουλειά γρήγορα γρήγορα, πριν το καταλάβει θα έχω φύγει. Πράγματι, πέφτει σαν σφαίρα πάνω στην Wonder Woman, τελειώνει την δουλειά και πριν πείς κίμινο έχει εξαφανιστεί. -Τι στο καλό ήταν αυτό, λέει η Wonder Woman κοιτώντας με θολό βλέμμα προς τον ουρανό. -Δεν ξέρω, λέει ο Αόρατος Aνθρωπος, αλλά ο κώλος μου με πεθαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιπεράτο και πολλά καλό Άμυ μου. Γελώ τζαι εγώ!

      Διαγραφή
    2. Ήρταμε να διαβάσουμε τις μαυρίλες της Cypriopoul(las) τζαι φέφκουμε με ανέκδοτο στην τζέπη. Not bad. :)

      Κόρη ναι, κάμε κάποια πράματα που πρέπει, να ξαλαφρώσεις λίο τζαι έννα δεις ήδη διαφορά.

      Διαγραφή
  2. Αχαχαχαχαχα θα το λατρεψει ο Στυλ του Σπιτ! Αχαχαχαχαχα γελω ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Cypriopoul(la) μου, προσπάθησε να κάμνεις πράματα που σε ευχαριστούν. Αν πάλε εν δουλέψει ούτε τούτο, τότε να κάμεις υπομονή, να είσαι καλή με τον εαυτό σου, τζαι εννα περάσει τζαι τούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα καλό το ανέκδοτο!

    Χάτε, έλα τζιαι ένα που λόου μου:
    Κάμνει ένας μουχτάρης απογραφή σε έναν συνοικισμό. Πάσιν ένας ένας τζιαι ρωτά τους:
    -Όνομαν σου?
    -Πανίκκος.
    -Χωρκόν σου?
    -Αγκολέμιν
    -Δουλειά σου?
    -Καλουψής

    Πάει ο άλλος:
    -Όνομαν σου?
    -Αντρίκκος
    -Χωρκόν σου?
    -Γιαλούσα
    -Δουλειά σου?
    -Βοσκός

    Πάει τζιαι ο τρίτος
    -Όνομαν σου?
    -Γιώρκος
    -Χωρκόν σου?
    -Τζυρά
    -Δουλειά σου?
    -Καλλιτέχνης
    -Δουλειά σου είπαμεν
    -Ε καλλιτέχνης
    -Ρε κουμπάρε? Δουλειά σου λαλούμεν, όι αΐπιν σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή