Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Observations / Realization-Cyprus road trip

Το τριημερο μπορω να πω εγυρισα την Κυπρο. Εβρεθηκα σε ολοκληρη την ελευθερη Κυπρο. Σημερα ειμαι πτωμα.
Αρχισαμε που Πρωταρα, εμειναμε Λεμεσο, επισκεφθηκαμε την Παφο. Ειχαμεν ενα ξενο μαζι μας τζιαι επρεπε να τον γυρισουμε να δει το χρυσοπρασινο.

Τουτο το τριημερο επηρα καποιες αποφασεις τζιαι εκαμα τζιαι καποια realizations για τον εαυτο μου.

1. Ειμαι νεκατσιάρα. Νεκατσιώ, Αηδιάζω. Δεν προκειται, and I repeat, δεν προκειται να ξανακλεισω appartment στην Λεμεσο. Μονο ξενοδοχεια. Ρε κουμπαρε ηταν τρώγλη! Αηδία!!! Γιαξ, δεαξ! Προτιμω να πληρωσω κατι επιπλεων παρα να ξανατολμησω να ξαναμεινω στα τρωγλο-διαμερισματα της Λεμεσου. Του Πρωταρα εν καλυτερα. Φαινεται επειδη η Λεμεσος εν πιο παλια πολη εσιει τζιαι πιο αηδιαστικά appartments. Νεκατσιώ!

2. Οι Λεμεσιανες εν καφκατζίνες. Αν ήμουν Λεμεσιανη παντως ήταν να διαπρεψω στους καφκαδες. Δαμέ στη Λευκωσια αναγκαζουμαι να συγκρατηθώ.

3. Οι Λεμεσιανες εν τζιζουν το μικρο δακτυλακι της Λευκωσιατισσας στην παραλια. Τι εννοω?? Τζιαι μεν πρασβαλλεστε Λεμεσιανες φιλες, εν ετελειωσα τον συνειρμο μου. Την Λευκωσιατισσα μανα μου θα την καταλαβεις που το μιλι στην παραλια. Με το γυαλλι τζιαμαρία, τα φρουφρου, τα αρωματα τους, τα φις-φις αντιηλιακα τους, τζιαι φυσικα τα brazilian (μη χε..) μαγιω τους. Οι Λεμεσιανες εν πιο νορμαλ. Ασε δε που εθεαθηκαν να τρων αφοβα στην παραλια το σαντουιτς τους τζιαι τα αλμυρα τους. Ω ναι! Οι Λευκωσιατισσες μονο νερο πινουν στις πλαζ...

4. Επισης, πως καταλαβεις ποια εν η Λευκωσιατισσα τζιαι ποια η Λεμεσιανη? Η Λεμεσιανη επιαε ήδη το μαυρισμα που εννα πιαει η Λευκωσιατισσα τέλη τους Ιουλη. Σχολιο που εγινε απο γυναικοπαρεα Λεμεσιανων τζιαι εγω εκρυφακουα. Ναι ήμουν η πιο ασπρη. Τωρα διαθετω μια ελαφρια αποχρωση αστακου.

5. Μα τι ωραια club εσιει η Λεμεσος! Επιαμε breeze. Αν τζιαι δεν επεριμενα να περασω καλα με την Ελλη Κοκκινου, ομολογω επερασα τελεια!  Στη Λευκωσια εν εχουμε ωραια club. Οϊ πως φκαινω τζιαι ιδιαιτερα, αλλά αν ειχαμε μπορει να εφκαινα.

6. Εν μπορω βεβαια να σχολιασω κατι για τα Λεμεσιανίτικα αγορια επειδη ήταν τινγκα στους Λευκωσιατες, τζιαι δεν εξεχωριζαν. Οταν παω με γυναικοπαρεα λιαν συντομως θα μπορω να εκφερω αποψη.

7. Σαν γενικο συμπερασμα, εν πολλα ωραια η Λεμεσος. Αν εξαιρεσεις την τρώγλη που εμειναμε. Ακουσα οτι στον Πρωταρα επιενναν ουρα τα αυτοκινητα. Ε στην Λεμεσο ηταν μια χαρα! Εμπορουσες να κινηθεις μια χαρα, να εβρεις κρεβατακι στη θαλασσα, και το κυριοτερο να εβρεις παρκινγκ. Οκ οφειλω ομως να παραδεκτω οτι η θαλασσα στον Πρωταρα, τζιαι η άμμος της εν καλύτερα.

8. Πρωτη φορα βλεπω το λιμανακι στην Παφο τοσο ασφικτικά γεματο, οχι μονο απο κοσμο αλλά τζιαι που παναϊρκώτικα.

9. Λεμεσιανοι φιλοι, ποιες εν οι καλες οι παραλιες σας?

10. Εεε να μεν τα καμω 10 τα points  να εσιει ομοιομορφια!


 

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Μια συμβουλή θα σας δώσω...

...φίλοι αναγνώστες.

Αμαν σας πει ο γκομενος/γκομενα σας να πατε να γνωρισετε τους γονεις του/της, σχετικά γλήορα σε μια σχέση, π.χ. που τον πρώτο μηνα, να πατε! Μεν φοηθητε οτι ταχα εν γλήορα τζιαι ξερω γω πελλάρες.

Ναι, να πατε φίλοι αναγνώστες!!!

Κοφκετε δρόμο ετσι. Ακουτε με τι σας λάλω.

Γιατι περι δρόμου προκείται.Αντι να εβρετε μετα, ενα Γολγοθάν, τα Ιμαλαϊα, να πατε Λαρνακα μεσω Πάφου τζιαι να ρεξετε τζιαι που το Τροοδος, ενα δρομο στρωμενο με σπασμενα γυαλια τζιαι αγκαθκια, χωματοδρομους με ροτσους....
 
 
 
 
 
Καλυτερα να το μάθετε γληορα. Οσο πιο γλήορα τοσο το καλυτερο! Να πατε να χωστειτε, να χαθειτε απο προσωπου γης. Προσφερω ασυλο στους αυτομολήσαντες.
 
 
 
 
 
 
 


 


 
 

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Φαγιά (2)

Εξαναειπα σας οτι αγαπώ το φαϊ εννεν? Εννα σας το ξαναπω να το εμπεδωσετε.

Δεν μπορω να χανω γευματα, ουτε να αλλαζω την ωρα των γευματων μου. Πρεπει να τρωω σιουρα τα 3 γευματα μου τη μερα.
Αν αρκήσω να φαω ζαλιζουμαι, ιδιοτροπιαζω, δεν μπορει να μου μιλησει πλασμα, γινουμε νευρικη. Μουλαρωνω οπως τους σκυλους που αμαν εν θελουν να παν καπου τραβας τους που το λουρι τζιαι μπαρρώννουν τζιαι καμνουν πισινή. Δεν υπαρχει περιπτωση, αμαν πεινω, να μου ζητησεις κατι τζιαι να το εσιεις. Φερμου ενα σαντουιτς, ενα χαμπουρκερ, κατι βρε αδερφέ να φαω, να ηρεμησω, τζιαι μετα οοοοοτι θελεις.

Απορω με ατομα τα οποια ξεστομιζουν:

"Οϊ εν πεινω, ηπια το φραπέ μου"
"Οϊ εν πεινω, εφα τσιπς"
"Οϊ εν πεινω, εφα πισκόττον"
"Οϊ εν πεινω, εφα 5 κούννες"

Για πόπαστον????????????????????????????????? Πως ζειτε καλοι μου ανθρωποι? Ασε που τουτη την κουβεντα με τα φραπέ εν την καταλαβω. Πως χορτάνεις με το κουτσιοζούμι? Εγω εν πινω καφε.

Να το ξαναπω? Εν πίνω καφέ. Οκ, μπορειτε να κλεισετε το στομα σας. Ναι, εν πίνω καφέ. Εν μου αρέσκει. Μα γιατι σιορ παθαινουν ουλλοι σιόκ (με προφορά αλα Κενεβέζου) οποτε τους το λαλώ?

Ακουω κοσμο που παει δουλεια, πινει 2 φραπέ ΜΟΝΟ ουλλη μερα, τζιαι παει σπιτι η ωρα 5:30 το απογευμα να φαει. Εγω ως τις 5:30 εννα ημουν μεσα στις πρωτες βοηθειες με τον ορρό.

Αμετρητες οι φορες που εμαλλωσα με τις φιλες μου σε διακοπες επειδη δεν εταρασσαν να παμε να φαμε. Η μια ετρωεν τσιπς εν επειναν, η άλλη με τα φραπέ, η άλλη με τις σιοκολατες. Επηεννα τζιαι εβρισκα τροφη μόνη μου. Σιγα μεν καρτερω τις ξερατζιάρες να πεινασουν! Αμαν επιενναμε τελικα για φαι, εκαθαριζα μετα τζιαι τα πιατα τους. Η μια εν τρωει την σαλατα, η άλλη εν τρωει τα μανιταρακια, η υποφαινόμενη εν φκαλλει σκάρτον.

Ευτυχως που εδωκα πανω σε άντρα καλοφαγαν, που σκαρτον εν ηφκάλει. Μα εφανταστηκες με εμενα να ημουν με καποιον που να μεν ετρωεν τιποτε??? Να ηταν μουσουτζιάρης τζιαι το ενα να του εξίνιζε, το άλλο να του εβρώμεν? Ηταν να μαλλωνουμε ουλλη μερα! Αφου ενας που τους λογους που εταιρκασαμεν ηταν το φαϊ.
Περκι τωρα να νομιζεις οτι ειμαστε τζιαι οι 2 βουβαλοβούβαλα εννεν? Μιλουμε για εναν Απη ο οποιος εν ξερατζιάρης, απορεις που το βαλλει τόσο φαϊ! Εγω ειμαι κανονικη τωρά, πριν την σχεση μας ομως ημουν μειον 10 κιλα.
Περιμενω την μερα που εννα μεινω εγκυος για να τρωω οτι θελω χωρις αναστολές!!!!

 

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Συνουσίας το ανάγνωσμα

-Το σεξ μετά την περίοδο: "Ελα μανα μου τζιαι επεθύμισα το. Αχ ναι ναι, ΝΑΙ!!", πυροτεχνήματα, σπίθες, εκρήξεις.

-Το σεξ πριν την περίοδο: "Μεν μου τζίζεις, μεν μου τζίζεις, μεν μου τζίζεις, μεν μου τζίζεις", γύρισμα πλευρου τζιαι ύπνος βαθής.

-Το σεξ στην περίοδο: " Μα γιε μου/ κορη μου, επελλανες???? Γιαξ, δεαξ", εξαρτάται ποιος εν χόρνυ.

- Το σεξ μετα απο κοινή μεθυσμένη εξοδο: "Ελα φκάλε τα ρουχα σου τζιαι εν θωρω μπροστα μου να σου τα φκαλω", πυροτεχνηματα, σπίθες, εκρηξεις, εμετός.

- Το σεξ μετά απο δειπνο στους γονεις του: "Μεν μου τζιζεις, μεν μου τζιζεις, μεν μου τζιζεις, μεν μου τζιζεις", γύρισμα πλευρου τζιαι υπνος με εφιαλτες.

- Το σεξ μετα απο εντονο φαγοποτι: " Μεν με τσιλλάς, κρατα απόσταση. Εν αναπνέωωω!" πυροτεχνηματα τζιαι ρέξιμο.

- Το σεξ τις καθημερινες: " Ατε τελειωνε τζιαι εν 24:00 η ωρα! Εν θα ξυπνω αυριο! Ναι, ναι, ναι..", (αραγε τι να φορήσω αυριο?)

-Το σεξ στα μουλλωχτά για να μεν ακούσουν οι γειτονες: ".....", "....", τακ, τουκ, τακ,τακτουκ,τακτουκτακτουκ...

-Το σεξ μετά απο καυγά: "Αχ ναι, ναι, ΝΑΙ, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ" (Περκι να νομιζεις οτι εσυγχωρεσα σε επειδη σου εκατσα)

-Το σεξ για τον αντρα: (Yes!! Εκατάφερα την πάλε. Εσκοράραμεν πάλε)