Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Τρόμπα'ς final hit

Yes, I think this was her final hit. Που δαμε τζιαι δα θα πρεπει να αποφασισω αν θα φυω ή αν θα μεινω.

Η Τρόμπα εκαμε ρεζιλικια το σαββατοκυριακο μπροστα που την μαμμα μου. Εκαμε μου επιθεση για εναν πραγματικα γελοιο λογο.

Εν θα εμπορουσα ποττε να τον βαλω (τον Απη) να επιλεξει αναμεσα σε εμενα ή σε τζινη.

Ειμαι παρα πολλα προβληματισμενη με το τι θα καμω.

Αν μεινω, τζιαι η Τρομπα δεν αλλαξει τζιαι δεν καταλαβαινει οτι εγω τζιαι ο γιος της ειμαστε ευτυχισμενοι, τζιαι εξακολουθει να μου καμνει επιθεση με οτι καμω, εννα πελλανω (τα νευρα μου ποττε εν ηταν στα καλυτερα τους, αρα εννα με ποφκαλει στην πορεια).

Αν φυω, χαννω ενα ανθρωπο που αγαπω τζιαι που με αγαπα , λατρευει με, προσεχει με τζιαι καταλαβει με. Προσφερει μου την ψυχικη ισορροπια που εψαχνα τοσα χρονια. Αν φυω θα αρρωστησει τζιαι ξερω το.

Σας παρακαλω, βοηθατε με να γορασουμε ενα τραμ σιορ!!!


 

8 σχόλια:

  1. Που πολλά μακρυά και αγαπημένοι? Να τη βλέπει όσο συχνά θέλει αλλά χωρίς εσένα εκτός από εκείνα που δε μπορείς να αποφύγεις, γιορτές και γενέθλια. Αν δεν τον επηρεάζει γιατί να τα τινάξεις όλα στον αέρα και να της κάνεις τη χάρη? Χρησιμοποιά ότι έγινε υπέρ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερω το οτι μπορει να εν υπερ μου τουτο που εγινε γιατι ο Απης δεν γνωριζει τιποτε. Τζιαι η Τρομπα φοατε να μεν του το πω, τζιαι παρακαλα με να μεν του πω τιποτε.

      Ηταν η σταγονα που εξεχειλισε το ποτηρι. Πρεπει να παρω δραστικα μετρα

      Διαγραφή
  2. kori eimai douleia akoma (skeftouuuuuu) giati maxoumai na sasw ena test gia ta exams! en ekatalava ti egine eksiga llio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τρομπα εκαμε μου μετωπικη επιθεση κορη. Τζιαι εγω εν το ανεχουμαι τζιαι θελω να φυω, αλλά εν τοσο καλος ο Απης που εν μπορω να του καμω ετσι πραμα

      Διαγραφή
  3. Δεν γίνεται ο Άπης να μην ξέρει τίποτε. να σου πω τι έκαμε μια γνωστή μου μπορεί να θέλεις να ακολουθήσεις το παράδειγμα.

    εξηγήθηκε με τον άντρα της ότι δεν τα πάει καλά με τη μάνα του. του είπε πως δεν θέλει να γίνει αιτία να μαλλώσουν και δεν του ζήτησε να διαλέξει μεταξύ της ίδιας και της μάνας του. του είπε να πηγαίνει να τη βλέπει όσο θέλει, να της λέει ό,τι θέλει, γενικά να κάμνει ό,τι θέλει με τη μάνα του ΜΟΝΟΣ του. αυτός το δέχτηκε.

    με τον καιρό κατάφεραν να συνηπάρξουν σε κάποιες οικογενειακές συναντήσεις αλλά ως τζαμέ. Και εννοείται δεν φιλιούνται για να πουν τα χρόνια πολλά εξ αποστάσεως και είναι μια χαρά.

    αν όμως είναι άτομο που ανακατώνεται συνέχεια, κάμε δεύτερες σκέψεις. θα βρίσκει τρόπους να σας κάμνει άνω που κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dr Αχάπαρη ειδική σε θέματα πεθερολογίας5 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:47 π.μ.

    Μετά που χρόνια διατριβής στο θέμα πεθερά - νύφη κατέληξα στο συμπέρασμα οτι ακόμα τζιαι αν την αγνοείς πάλε θα έβρει τρόπο να τρυπώσει μεσα στη ζωή σου. Το μυστικό είναι να μεν την αφήνεις να σε επηρεάζει. Που τον καιρό που έγινα μουσιαμάς η ζωή μου έγινε πολλά πιο εύκολη. I suggest you do the same. Επίσης το γεγονός οτι άνοιξες blog για να τα φκάλεις που μέσα σου βοηθά εξίσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. htan k h mama sou mprosta,ara h trompa to ekane gia na dei k ton 2 sas thn antidrash? h mama sou ti eipe?

    ΑπάντησηΔιαγραφή