Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

'Εχω αλλάξει βρακί;

Μεν μου πειτε οτι εν θυμαστε ΤΟ επεισοδιο του "Εισαι το ταιρι μου" οπου η Βικυ/Στελλα καμνει σεξ με τον Γιωργουλη;;;; Εν ΤΟ επεισοδιο ασπουμε!

Την ωρα του σεξ η Στελλα καμνει το θρυλικο check list της.

Εχω τριψει φτερνες; Εχω κανει αποτριχωση; Εχω αλλαξει βρακι;
Βουυυυυυυυυυυυυυυρρρρ στο ψητοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!




Ειχαμε μια περιπετεια το Σαββατοκυριακο οπου επρεπε να επισκεφθουμε το Γενικο επειγόντως για τον father (εν οκ εν καλυτερα). Τζιαι τζιαμε ερκετε το check list ολοισια!!!

Επειδη ως οικογενεια το black humor εχουμεν το εις την ημερισια διαταξη, μπορει να ειμασταν οι μονοι μεσα στις Πρωτες Βοηθειες που εγελουσαν τζιαι εχαχανιζαν αμαν ειδαμε την τρυπημενη κλατσα του father σε συνδυασμο με νυσια που διουν ενα extra size. Ναι ξερω τραγικο να γελουμε αλλά παντα εμαθαμε καποια περιστατικα να τα περνουμε ετσι πιο light για να μπορουμε να επιβιωσουμε.

Εγω μια φορα που εκτυπησα το ποδι μου, εκαμνες τρικο με την τριχα που ειχα. Που τοτε φροντιζω να μεν καμνεις τρικο μαλλενο αλλά τρικουδι του μωρου.

Γι' αυτο αγαπητοι μου, εν πρεπει να αναβαλλουμε λουματα, αποτριχωσεις, τριψιμο φτερνας, άλλαμα βρακιου, πεταμα τρυπημενων κλατσων/εσωρουχων, κοψιμο νυσιων, κτλ. Γενικα μεν κυκλοφορειται βρωμιλλοι, ποττε εν ξερετε τι μπορει να γινει.

7 σχόλια:

  1. Που τες αγαπημένες μου σκηνές της σειράς! Αχ!

    Περαστικα στον παπά σου ρε!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτο το ονομαζω και ΤΟ επεισοδιο!
      thanks dear pras τζιαι καλωσορισες!

      Διαγραφή
  2. xa xa xa ! kori efires me! jai emena en pou tes agapimenes mou skines!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τζαι ένας που τους λόγους που φορούμε πάντα ταιριαστά εσώρουχα, ίδιο χρώμα σουτιέν με βρακί είναι αν χρειαστεί να πάμε εκτάκτως Πρώτες Βοήθειες, όχι ότι εκεί πας με ραντεβού εκτάκτως πας, μην σε κακοχαρακτηρήσουν αν τύχει να φορείς άσπρο σουτιέν με μαύρο βρακί.
    κάνει νόημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλαν κορη μου... Αμαν καταληξω μες το νοσοκομειο, η εννοια μου εν να ναι ιντα ιδεαν εν να σχηματισουν για το ατομο τζαι την υγιεινη μου, γιατροι τζαι νοσοκομες??? Οξα αν θα φκω ζωντανη που τζειμεσα!?
    Πες οτι ειμαι αναποτριχωτη. Ε? Παρακατω! Εν τρισhες! Εν τζι εν σκατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα κορη ναι ειπαμε να φκουμε ζωντανοι (λιο χλωμο για τα ιατρικα δεδομενα της Κυπρου βεβαια), αλλά εν αναγκη να παεις με το βρωμισμενο το βρακι τζιαι το νυσιη δεκα ποντους??????

      Ετω να τηρουμε τους βασικους κανονες υγιεινης και καθαριοτητας.

      Ποττε εν ξερεις, μπορει να βρεθει ενας MacDreamy, ή εστω ενας Alex Karev στο διαβα σου! :p

      Διαγραφή
  5. αμάναμου έτσι φάσεις παθαίνω τες άνετα. εγώ κάμνω το άλλο, μερικές φορές βαρκούμε να τερκάσω τες κλάτσες και φορώ ότι να ναι. ε και μια μέρα εφάτσhισα, πάμε φκάλλουν μου τες μπότες, μια κοκκινη μια μαύρη i think-ρεζιλίκια :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή