Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τρόμπα ξανακτυπά

Εξο.Πεθ (εξοντωση πεθερας) ιν ακτιον.

Εν μπορω ουτε με λογια να περιγραψω ποσο με νευριαζει τουτη η γεναικα.

Καταρχην δεν θελει να παντρευτω τον γιο της.

Γιατι πετε μου ποια μανα αν ο γιος της ηταν σχεδον 2 χρονια αρραβωνιασμενος εν θα του ελαλουσε εστω τζιαι ΜΙΑ φορα "Ατε γιε μου να κανονισετε να παντευτειτε τζιαι εν τζερος".  Το τραγικο ενι οτι εν θωρει οτι ο γιος της εν πραγματικα ευτυχισμενος μαζι μου, τζιαι περνα καλα. Θωρει μονο την δικη της πλευρας οτι τζινη εννεν ευτυχισμενη μαζι μου.

Νομιζει οτι ειμαι υποχρεα να την βοηθω. Ανακαινιζει, ενταξει εβοηθησα την λιο. Αλλά εν τζιαι εχω το δικαιωμα να μπω σπιτι της τζιαι να πετασσω εγω πραματα σωστα? Εσιει κορη, εσιει κοπελλα που τους βοηθα, εσιει αδερφη. Εγω εν εχω τουτο το δικαιωμα, εννεν δικο μου σπιτι. Πραγματικα πιστευκω εισιεν την απαιτηση να την βουρω πουπισω.

Ημουν αρρωστη οπως αναφερα την περασμενη εβδομαδα. Το Σαββατοκυριακο εφκαλα την στο κρεβατι, με την μαμμα μου την καλη να βουρα να μου καμει σουπες τζιαι να με περιποιηθει. Ειπαμε με τον Απη την Κυριακη να παμε λιο σπιτι του να δουμε τζιαι την ανακαινιση τζιαι να δουμε τζιαι τους γονεις του. Εμάθαν οτι ημουν αρρωστη που τον Απη, ειπα τους το τζιαι εγω με το που εμπηκα.  Εν εγυρισε να μας πει με γεια σου με καλως τους.

Και ναι, εβαλε με να καμω δουλειες. Ηταν να κοπουν τα ποθκια μου που την αρρωσκια. Εσυρε μου τζιαι μια ακαταλαβιστικη μπηχτη οτι ημιsh εμεις εκαμαμε οτι εδιαταξες (επειδη ειπα τους 1-2 ιδεες για την ανακαινιση). Τζιαι αμαν εκοπηκαν τα ποθκια μου τζιαι εκατσα, ειδε με ο Απης οτι εν ημουν καλα τζιαι επιασε με να φυουμε. "Μα που πατε??" "Εννα την παρω να πεσει εννεν καλα". Αν ακουσετε εσεις περαστικα, ακουσα τζιαι εγω.

Εκαμα επιθεση του Απη οτι εν με επιαε να φυουμε πιο γληορα. Τζιαι ειπα του οτι πρεπει να κατσει να μιλησει μαζι της να δει ποιο εν το προβλημα. Τι προβλημα εσιει μαζι μου, τζιαι τι θελει που μενα. Εγω εκουραστικα να προσπαθω. Ενταξει εκαμα 1-2 λαθη στις αρκες μολις αρραβωνιαστηκαμε αλλά εζητησα τζιαι συγνωμη τζιαι που ουλλα. Κανεί εν τζιαι να πληρωνω ακομα τα λαθη μου. Εννεν συμπεριφορα τουτη.

2 σχόλια:

  1. Εκτός του ότι η Κυπραία μάνα με το γιο της έχει ένα μεγάααααλο έρωτα, εξαρτάται και πόσο τραγικά ήταν τα λάθη σου.

    Παίζει να θέλει την ολική σου υποταγή στα θέλω της. Εφικτό, ναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή