Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Κουρασμένο μου κορμί και καλλιτεχνική μου φύση

Διακαιουμαι να βαρκουμαι εννεν?

Νιωθω τυψεις αμαν με πιαννει τουτο το πραμα στη δουλεια. Επειδη πρεπει να δουλευκουμεν, τζιαι ευτυχως που εχουμε δουλεια τζιαι μπλα μπλα μπλα.

Ναι αλλά εγω βαρκουμαι. Τζιαι εν θελω σημερα να καμω τιποτε. Επρεπε να πιασω αδεια σημερα αλοπως.

Εχω πολλες ιδεες που θελω να υλοποιησω. Δημιουγικες ιδεες. Θελω να καμω χειροτεχνιες.

Εμαθα προσφατα σμιλι τζιαι μεσα στα επομενα project μου ειναι να καμω μια κουβερτουλα patch work  με  grannies squares οπως τουτη δαμεΜε τα squares  τουτα μπορεις να καμεις τζιαι τσαντουλες τζιαι διαφορα διακοσμητικα. Εκαμα λια αλλά πρέπει να οργανωθω να παω να πιασω μαλλιά.

Γυρευκω τζιαι ιδεες για βαφτιση γιατι εν μεγαλη η χαρα μου! Εννα γινω νονα το καλοκαιρι! Ψαχνω μπομπονιερες, ιδεες, χειροτεχνιες κτλ.

Επισης, άλλη πελλάρα που με επιασε ειναι η αναπαλαιωση επιπλων. Ειχα ενα παλιο επιπλο σπιτι στο οποιο εκαμα μια τεχνικη που εθκεβασα στο ιντερνετ για να φαινεται παλιο (vintage style) τζιαι εγινε πολλα ωραιο. Τωρά μεσα στα πλάνα μου ειναι να ψαξω να βρω παλια επιπλα, απο παλαιοπωλεια ή που ατομα που εν τα θελουν τζιαι να τα βαψω. Βεβαια αν καμω ετσι πραμα εν θα με χωρουν οι τοποι στο διαμερισμα. ( Εσπασα να ανεβασω photo αλλά εν τα εκαταφερα.)

Θελω διακοπες. Θελω να καμω χειροτεχνιες να χαλαρωσω. Εν θελω να δουλεψω σημερα.


 

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Σιεροκουτάλες

Σιεροκουτάλες ονομαζονται τα ατομα τα οποια εχουν αυξημενες ικανοτητες αδιακρισίας. Εχουν την ικανοτητα τα ξι-φκάλλουν προσωπικα σου θεματα χωρις να αντιλαμβάνεσαι την παρουσία τους την ωρα που σου τρυπωνουν μεσα στη σκεψη σου τζιαι καταγραφουν προσωπικα σου data. Εν σαν ενας ιος του computer.
Αντιλαμβανεσαι τα πραματα που εχασες, ή ειπες σε αυτη την περιπτωση, οταν φυουν που το συστημα σου.

Ειναι παντως ενα χαρισμα το σιεροκουταλίκκι. Ενα θειο δωρο για τον κατοχο του.
Για αυτον που λαμβανει τα πυρά του σιεροκούταλου οι απωλειες ειναι μεγαλες. Νιωθεις την εισβολη, τον βιασμο της ψυχης σου.

Σε καποιες περιπτωσεις οι απωλειες εννεν τοσο μεγαλες, αλλά μετα αμαν συνερχεσαι που την ναρκωση της σιεροκουτάλας, η μονη φραση που μπορεις να ξεστομίσεις ειναι:
"Μα καλά, τωρά τι της/του είπα? Μολις του ειπα οτι πχ. εκαμα/εν εκαμα σεξ εψες, εσιει την μεγάλη/μιτσιαν ο αντρας μου, ... " κτλ κτλ

Η αφορμη για το σημερινο ποστ ηταν ενας τύπος αγνωστος, με τις εκπληκτικες ικανοτητες που περιγραφω πιο πανω, που εμπηκε στο γραφειο μου τζιαι ηθελε να μου πουλησει κατι.

Τ=Τύπος, Ε=Εγώ

Τ: ... Σε τουτο μπορεις να παρεις τζιαι τα μωρα σου, αν εσιεις, εσιεις?
Ε:... Ε οϊ ακομα.
Τ: Ακομα? Δηλαδη εισαι εγγυος? Μα σαννα τζιαι εν μου φαινεσαι εγγυος (βλεμα να θωρει χαμηλα στην κοιλια μου).
Ε: Ακομα εν εχω.
Τ: Δηλαδη εννα καμεις?
Ε:...εεεε προσπαθώ.....
.
.
.
.

Τελικα εν εγορασα τζιαι εφυεν.

Σκεψη: "Τι του είπα τωρά του άγνωστου του τύπου??"

Καλά που εν με ερωτησε τζιαι ηντα στασεις προσπαθουμεν δηλαδη.