Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Έγινα οτι φοβόμουν...

Να διακαιολογηθω κυριε δικαστά? Έσφαλλα! Εγινε χωρις να το καταλαβω. Εβουρουν για τον γαμο τζιαι εφιε τελειως που τον νου μου. Εξιχασα. Εφταιξα. Νιωθω τυψεις για αυτη μου την πραξη.
Εν εμπορουσα να καμω κατι για να το διορθωσω.
Ημουν τοσο κουρασμενη.
Εν εμπορουσα να ταραξω, να μπω στην διαδικασια να το σκεφτω.
Ηταν νυχτα, εν εθωρουν καλα... Εν εκαταλαβα ποθεν επεταχτηκεν μεσα στα ποθκια μου. Εσηκωστηκα να κατουρησω τζιαι....

Συγνωμη κυριε δικαστα!

Εγινα οτι εφοβόμουν....


...μια ρακοσυλλέκτρια! Ποιος???? Εγω!! Μια obsessive compulsive cleaner!! Εγω! Που ειχα συναψει σχεσεις με την χλωρινη! Εγω! Που ειχα διαφορετικο πετσουδιν τζιαι σφουγγαρακι για καθε επιφανεια του σπιθκιου!

Ναι εγω. Αντρεπουμαι να το παραδεκτω. Αλλά το δευτερο υπνοδωματιο ειχε γινει πραγματικη αποθηκη. Εν εχωρεν πλασμαν να μπει. Επεκτάθηκεν το κακο τζιαι στο δικο μου υπνοδωματιο. Εκλαππωθηκα πανω στα πραματα την νυχτα που επίεννα για πισιά.

Επεταξα 4 μαυροσακουλλα. Τζιαι ακομα εννα πεταξω τζιαλλα.

Το OCD μου ηταν σε φθινοπωρινή νάρκη απ'οτι φαινεται. Εν εξηγειται διαφορετικα.

Αντρεπουμαι...Εν θα ξαναγινει υποσχομαι!!

....................

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Χεσίματος το ανάγνωσμα-Η ανατομία ενός χεσίματος

Επηρεαστηκα που τουτο το ποστ της Αμαδρυάδας τζιαι που τουτο της αντι-μοκο.

Ουλλοι μας εχουμε κακτώδη περιστατικα. Καποιοι εν παραπανω κακτοι που τους υπολοιπους. Αντι το κοκκαλακι της νυχτεριδας, εχουμεν το κοκκαλακι του ποντικου. Ο δικος μας ο ποντικός εν πετά.

Ναι ναι. Ειμαι η Cypriopoul Κακτιδου και ειμαι καλα.

Εμενα οι παραπανω (τζιαι οι πιο μεγαλες) αναποθκιες που μου ετυχαν εχουν να καμουν με το χεσιμο. Ναι εχω το τουτο το λεπτο θεμα.

I go approximately 2-3 times daily. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να βρισκομαι κοντα σε wc γενικα μεσα στην μερα.

"There was this one time, at band camp.." Οϊ οϊ ακυρο. Παμε ξανα..

Περιστατικο στη δουλεια

Που λες επιασε με να παω σαν ημουν δουλεια. Γενικα αποφευγω το επειδη νεκατσιω κτλ. Αλλά αμαν σου ερτει, ε ηρτε σου εν εσιει επιστοφη.

Παω που λες, τελειωνω. Παω να καμω τον νιαγαρα. Νιαγαρας καπουτ!!!

Πανικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!
Τι θα καμω τωρα; Πως θα παν κατω;;;;;;;;;;;;
Αμαν έμεινα με στιλλωμενα τα μαθκια τζαι εθωρουν τον νιαγαρα τζιαι εκαμνα πανω κατω το χερουλι τζιαι ηταν νεκρο, ηρτεν μου η φαεινή ιδεα. Πρεπει να εβρω κουππουδιν να σιωνωσω νερο μεσα. Επια τζιαι ηβρα την σικλα που καθαριζει η καθαριστρια. Problem solved!


Περιστατικο στο ξενοδοχειο

Τζινοι που σχεδιαζουν λεκανες εν εσκεφτηκαν το ενδεχομενο να καμνουν λιο πιο μεγαλα τα στομια τους;;;;
Να μεν τα πολυλογω εκαταφεραμε τζαι εγω τζιαι ο Χάπης να στουππωσουμε την τουαλετα στο ξενοδοχειο. Για μια ολοκληρη μερα εν επιενναν κατω!!! Ακομα ενα τραβημα του νιαγαρα να εκαμναμε ηταν να ξισιηλισει. Και δεν ηταν κατι που επιθυμουσαμε. Τι να γυρουμε να παει κατω;; Εν ειχαμε τιποτε που εβοηθουμε. Να τα αφησουμε για την καθαριστρια δεν υπηρχε περιπτωση!! Ηταν να πεθανω που την αντροπη μου.
Να εβρουμε κατι μακρυ τζιαι να τα κουντησουμε;; Να τα αφησουμε να μαλακωσουν για να διαλυθουν;;;
Αναλαμπη!! Να τα διαλυσουμε με ζεστο νερο!! Kettle!!!! check- Available in hotel room!
Problem solved! (Επίαν ολοϊσια!!!)


Περιστατικο στο αεροπλανο

Τι χειροτερο απο τις τουαλετες του αεροπλανου;; Αηδια, γιαξ, δεαξ κτλ. Γενικα πρεπει να αποφευγονται.
Τι γινεται ομως αν αδιαθετησεις την μερα που ταξιδευεις, τζιαι πιασει σε τζιαι γαστρεντεριτιδα ταυτοχρονα;; Αααα τζιαι να ταξιδευεις μονη σου, 5 ωρες ταξιδι;;;

Ακριβως! "Τα λογια ειναι περιτα α α αααα ααα... " (απο το γνωστο ασμα)

Ηταν οτι χειροτερο μου εσυνεβηκε. Ενιωθα οτι ηταν να φυρτω πανω στην καρεκλα. Τζιαι ημουν μονη μου. Θυμουμαι επαρακαλουσα να πατησω γη. Τζιαι ονειρευκουμουν ενα ζεστο μπανιο. Αμαν εκατεβηκα που το αεροπλανο τζιαι ημουν ενα ρακος, εκατσα πανω σε ενα παγκακι ωσπου να ερτει ο Χάπης να με πιασει. Ο οποιος αρκησε να ερτει, αλλά εννεν τουτο το θεμα μας.


Ατε καλην ορεξη! Εν 12:15 η ωρα. Τις καπήρες σας εφατε τες ηδη μεν μου βρισκετε διακαιολογιες  οτι εν καπηρα ταϊμ τζιαι μουσκουρούθκια!!!
 



 

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Κρίση Μνήμης

Που λετε ενεκατωνα εψες την βιβλιοθηκη, τα βιβλια του πανεπιστημιο/μαστερ, κατι εγυρευκα τελοσπαντων. Επεσα πανω στο thesis που εκαμα για το μαστερ. Ηβρα το τυπωμένο, συσταρισμενο, εχαρηκα που το ειδα. Ηταν παντες τζιαι ηταν το μωρο μου.

Τοτε ειχα δουλεψει παρα πολλα πανω του. Εθκεβαζα μελετες, ειχα τα μαθει ουλλα ποξο, ενα τονο τυπους, τα regressions, ειχα γινει expert στο θεμα Τζιαι αρεσκε μου πολλα!

Επηρα το μαζι μου πανω στον καναπε τζιαι αρκεψα να το θκεβαζω.

Τζιαι τζιαμε το σιοοοοοκ!!!!!!

WTF?????????

Μα εγραψα εγω ετσι πραμα? Μα εκαμα εγω τουτους τους τυπους?
Its all greek to me!!!!!

Για ποτε εμαθα εγω ετσι πραματα, για ποτε τα εγραψα τζιαι εκαμα μελετη, εν άξιο περιεργειας.

Δεν αθυμουμουν τιποτε! Ναι εθυμουμουν πανω σε τι εδουλεψα τζιαι τι αποτελεσματα ειχα εβρει, αλλά Da fuck!! Ημουν εξυπνη φαινεται τοτε(ς).

Ενιωσα μαννη, αχρηστη, με μνημη χρυσοψαρου, τζιαι επιασε με τζιαι μια ελαφρια καταθλιψη.
Αποφασισα οτι πρεπει να πιασω κανενα που τα βιβλια μου να αρχισω θκεβασμα για να τα φρεσκαρω. Εν κριμα ρε παιδι μου να μεν θυμουμαι τιποτε. Ουτε μια καμπυλη, ουτε ενα τυπο, ουτε ενα regression.

Αραγε να ξαναγραφτω σε κανενα course? Αραγε να καμω κανενα σεμιναριο? Αρεσκε μου που ημουν μαθητρια.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

G3

Ηταν καποτε ενα G3, το οποιο ηταν φυλαγμενο σε ενα σπιτι. Ηταν τζιαμε πολλα χρονια, που τοτε που ετελειωσε το στρατο. Επειδη ξερεις, στην Κυπρο, τα G3 μετα που τελειωνουν το στρατο παν σε σπιθκια τζιαι εν φιλοξενουμενα τζιμεσα άμπα τζιαι ξεσπασει πολεμος, να φκουσιν να προστατευσουν.

Αλλά ξερεις, εσιει φορες που φκαινουν που την κρυψωνα τους. Τζιαι καμνουν φονικά. Επειδη ξερεις, εσιει καποια σιερκα που κανονικα εν πρεπει να κοντεφκουν ποττε κοντα σε ενα G3. Αλλά ξερεις στην Κυπρο, κανεναν εν κοφτει τουτο. Τα G3 πασιν ανεξελεγχτα σε διαφορα σιερκα. Εστι ενι στην Κυπρο.

Τζιαι ξερεις, κανενας εν ελεγχει τουτα τα σιερκα που κοντεφκουν τα G3. Οποιοσδηποτε βαστα το. Εν οπως την τηλεοραση. Οπως καθε σπιτι οφειλει να  εσιει τζιαι μια Τιβι, ετσι οφειλει να εσιει τζιαι ενα G3.

Μονο που η τιβι, εν σκοτωνει. Μονο που η τιβι εννεν φονικο οπλο στα σιερκα του καθε πελλου.

Απορω πως μετα που τοσα χρονια, μετα που τοσα που εγκληματα που εγιναν με τα G3, τζινος ο μαυρογερημος ο νομος που υποχρεωνει τους αντρες να εχουν στην κατοχη τους οπλα τζιαι σφαιρες, εν άλλαξε. Αλλά ο νομος για την παρανομη σταθμευση για παραδειγμα, αλλάζει καθε χρονο τζιαι επιβαλλονται πιο βαριες ποινές. Επειδη ξερεις, στην Κυπρο ετσι ενι. Η οπλοκατοχη εν ιερη.

Αμαν σκοτωνει μαναδες, τζιαι αφηνει ορφανα μωρα, εν ιερη?