Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

One of those days...

Σημερα ειναι one of those days που εν ηθελα να παω δουλεια. Το μονο που θα ηθελα να καμω, θα ηταν να μεινω ξαπλωμενη πανω στον καναπε ουλλη μερα τζιαι να μεν καμνω τιποτε. Εν θελω να μιλω με κανενα, να θωρω κανενα, να αναγκαζουμαι να γελω με τα κρυα αστεια του καθενος, με τον καθε πελλομαστρο που οτι του κατεβει εννα το ζητησει...

Τωρα τελευταια οποτε παω να σκεφτω οτι εν θελω να παω δουλεια, εμφανιζονται 2 ανθρωπακια 1 στα δεξια τζιαι 1 στα αριστερα της κελλες μου. Ενα καλο τζιαι ενα κακο.

To κακο λαλει, τελειωνε πιαε αδεια μεινε σπιτι να απλωσουμε ζάμπα να δουμε τιβι, να φαμε σιοκολατες τζιαι τσιπς. Το καλο, εμφανιστηκε τα τελευταια 2-3 χρονια. Το καλο λαλει συνεχεια, οχι πρεπει να παεις δουλεια. Να λαλεις ευτυχως που εχω δουλεια. Να παεις τζιαι να εισαι καλη, να καμνεις την δουλεια σου για να μεν σε δκιωξουν. Πετασσετε μετα το κακο τζιαι λαλει, εεεεε ατε μια φορα που εννα μεινεις τι εννα παθεις???? Ατε μεινε, μεινε!
Το καλο λαλει, μα τζιαι να μεινεις εννα νιωθεις τυψεις οτι εν επιες. Τζιαι αν αυριο μεθαυριο δκιωξουν σε? Εννα εσιεις πολυυυυυυ χρονο στην διαθεση σου για να καθεσαι!!!!!



....................................................................
Τελικά ήρτα δουλεια. Αλλά η σκεψη μου εν πανω στον καναπε. Τζιαι στα πουράκια σιοκολατας.
 

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

I'll be there for you...

Καμνω μαραθωνιο προβολης των Friends. Κατ'εμενα η καλυτερη σειρα μεχρι σημερα. Δεν βαρκουμε ποττε να την θωρω, τζιαι απλα λατρευω το humor τους .Απιστευτο humor, εξυπνο, catchy.

Εννοειτε αρχισα που το ep.1 season 1. OMG! Διαχρονικα θωρεις τις αλλαγες στον τροπο ντυσιματος, τα μαλλια, τα φαγια...

Fact #1.
Οι γενετζιες τοτε ηταν κανονικες! Στα πρωτα seasons , δηλαδη mid '90, οι γενετζιες ετρωαν κανονικα το φαϊ τους. Τζιαι οι 3 τους ηταν κανονικες. Μετα αρχισαν τζιαι επαστινισκαν.

Fact #2.
Τα μαλλια της Rachel ακολουθουν πιστα την μοδα της εκαστοτε εποχης. Που τοτε που ημουν μιτσια τζιαι εθωρουσα την, παντα επροσπαθουσα να μιμηθω τα μαλλια της.

Fact #3.
Πλαστικες also καμνουν την εμφανιση τους.

Ετελειωσα το season 3. Θωρω τα επεισοδια τζιαι χαννω την αισθηση του χρονου. Σε καποια φαση μετα που 6 επεισοδια πιντωμενα που ειδα, εκαμα λια δευτερολεπτα να αντιληφθω που βρισκομαι τζιαι σε ποια χρονολογια. Ενιωθα οτι ημουν ακομα γυμνασιο τζιαι οτι επρεπε να καμω τα μαθηματα μου.

Θυμουμαι οταν ετελειωνε η σειρα,  το τελευταιο season, ηταν μολις ετελειωνα το Λυκειο τζιαι ηταν να παω Πανεπιστημιο. Ηταν τοτε που εδιασπαστηκε τζιαι η παρεα με τις κορουδες, επειδη οι μισες ηταν να παν Αγγλια, οι άλλες Ελλαδα, τζιαι εγω Κυπρο για σπουδες. Το κλαμα που εριξα στο τελευταιο επεισοδιο δεν περιγραφεται. Ετελειωναν τα Friends, ετελειωνεν το σχολειο, η παρεα μας... Ενας μεγαλος κυκλος. Γι' αυτο αγαπω τοσο πολλα τους Friends. Αντιπροσωπευουν για μενα μια πολλα σημαντικη περιοδο της ζωης μου, την εφηβεια μου.

Αληθκεια εσεις εν εκαρτερουσετε καθε νυχτα πριν τις ειδησεις στο ΡΙΚ να τα δειτε? Εν τα εγραφετε τζιαι πανω στις κασεττες για να τα θωρειτε ξανα (εν εισιεν ιντερνε(τ) τοτε)?








 

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Beverly Hills 90210 Πίκος Απίκος str

Οταν μου ανακοινωνε η αγαπητη Πρας απο ποιον θα παρω συνεντευξη, εχαρηκα.Εχαρηκα γιατι μου ειναι ενα ατομο πολυ συμπαθες, το οποιο θκεβαζω, τζιαι ευτυχως εν θα ειχα να καμω home work θκεβαζοντας ενα αγνωστο για μενα blogger. Ευτυχως γιατι ειμαι απιστευτα πιεσμενη τουτες τις μερες τζιαι δεν εχω χρονο να καμω τιποτε! (τζιαι αμαν λεμε τιποτε εννοουμε ΤΙΠΟΤΕ!)

Αν και καινιουργιο στην μπλοκοσφαιρα, το γνωριζαμε κυριως μεσα απο τον επαγγελματισμο του και την ταχυτητα του στο να αφηνει comments στα post, αλλά και μεσα απο τις διαφορες περιγραφες ενος αλλους συμπαθεστατου blogger ο οποιος εχει παρε δωσε με τον υποκοσμο και το υπερπεραν.

Ναι ναι  δεν κανετε λαθος, προκειτε για την παγκυπρίου(!) φημης επαγγελματια σχολιαστρια Brenda!

Λοιπον σας παραθετω τις ερωτησεις που τεθηκαν στην Μπρεντα και τις καυστικες απαντησεις της:

1) Αγαπητή Μπρέντα αν και πρωτοεμφανιζόμενη στο blogging, ήσουν ηδη αρκετά γνωστή στην μπλογκόσφαιρα, καταρχήν λόγω επαγγέλματος (επαγγελματίας σχολιαστρια) αλλά και λόγω βεβαίως της πολύκροτης σχέσης σου με γνωστό άτομο της showbiz. Το ότι αρχίζεις το blogging κάπως επώνυμα, πως επηρεάζει αυτό τα γραφόμενα σου?

Χαίρομαι που μου κάνεις αυτήν την ερώτηση αγαπητή φίλη (τι εννοείς ακούγομαι όπως τον Νίκο;) Προφανώς ήταν συνειδητή επιλογή μου αλλιώς το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να έχω μπλογκ με οποιοδήποτε άλλο όνομα. Όμως ουδέποτε ήταν πρόθεση μου να μοιραστώ με το αναγνωστικό κοινό τα εσώψυχα μου, αφενός επειδή πιστεύω πραγματικά ότι κανέναν δεν ενδιαφέρουν και αφετέρου επειδή αν και δεν μου φαίνεται είμαι ένα πολύ μυστικοπαθές και κρυψίνοο άτομο. Άρα το γεγονός ότι εύκολα μπορεί κάποιος να μάθει ποια είμαι δεν αλλάζει κάτι ουσιωδώς γιατί απλά ουδέποτε θα έγραφα κάτι περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς ο Anti-Christos μου είπε πολύ σοφά κάποτε ότι  πάντα θα πρέπει να γράφεις με δεδομένο ότι όλοι ξέρουν ποια είσαι, για να είσαι προετοιμασμένη αν και όταν αυτό συμβεί!

2) Δικηγόρος, ερασιτέχνης ηθοποιός, επαγγελματίας σχολιαστρια, καλή φιλενάδα (as in γκόμενα), καλή νοικοκυρά.. Πως τα προλαβαίνεις αλήθκεια??
Χαχαχα! Τα νομικά τα αγαπώ, το ερασιτεχνικό θέατρο είναι το άππωμα μου, τα μπλογκς είναι το πάθος μου αυτήν την περίοδο, για το καλή φιλενάδα οι απόψεις διίστανται και για το νοικοκυρά η μαμά μου θα διαφωνήσει κάθετα! Η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι με υπερβολικά πολλά πράγματα στη ζωή μου, σε βαθμό που κάποτε με κουράζει. Το μυστικό είναι ότι κοιμάμαι πολύ λίγες ώρες, ειδικά τα ΣΚ που δεν θέλω να πηγαίνει στιγμή χαμένη. Φαντάζομαι και ότι το γεγονός ότι δεν έχω παιδιά βοηθά!

 
3) Σε διάφορα post του αγαπητού 666, είπε ότι του έχεις αλλάξει τη ζωή. Πως έχει επηρεάσει αυτός την δική σου?
 
Αχ αυτές οι ερωτήσεις ενδοσκόπησης που φοβόμουν! Φαντάζομαι θα καταλάβατε ότι έχω ένα θεματάκι με τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης. Κατ' αρχάς να πω ότι ο Anti-Christos δεν μου είναι πάντα συμπαθής σε αντίθεση με τον Χρίστο που λατρεύω. Πάντα λέω ότι αν γνώριζα πρώτα τον Anti-Christo πιθανόν να μην ήθελα να γνωρίσω τον Χρίστο. Για να σας το κάνω πιο λιανά, δεν ξέρω αν είναι αυτό που δεν είναι ή αυτό που θα ήθελε να είναι αλλά δεν είναι αυτό που είναι! :-Ρ Αν και ο ίδιος το αρνείται, εγώ θεωρώ ότι έχουν ουσιαστικές διαφορές και γι' αυτό θα απαντήσω για το έτερο μου ήμισυ! Ο Χρίστος λοιπόν ήρθε στη ζωή μου σε μια χρονική περίοδο που ένιωθα ότι γύρω μου είχα πολλά αδιέξοδα. Μαζί του άρχισα να ονειρεύομαι ξανά. Έζησα άπειρες όμορφες στιγμές στο πλάι του κι ευελπιστώ σε ακόμα καλύτερες.

4) Ατε πέμας τζιαι τι σε ετράβησεν σαν μαγνήτης πάνω του? Πως σε έριψεν?

Θυμάμαι όταν βγήκαμε μια φορά για ποτό που κουβέντα στην κουβέντα, καταλήξαμε να κάνουμε ερωτήσεις γνώσεων ο ένας στον άλλο! Όταν πήγα σπίτι είπα για πρώτη φορά, αυτό το παιδί ξέρει να με ποσκολιεί! Χαχαχα! Είμαι άνθρωπος που βαριέται πολύ εύκολα. Μέχρι σήμερα δεν βαρέθηκα λεπτό με τον Χρίστο και μετά από 2 χρόνια εξακολουθούμε να παίζουμε τον έξυπνο ο ένας στον άλλο όπως ακριβώς εκείνο το βράδυ! Αυτά που ξεχωρίζω είναι το αστείρευτο χιούμορ του φυσικά, την οξυδέρκεια του και την ακαταμάχητη παιδικότητα του! Λένε ότι δύο έντονες προσωπικότητες δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής είμαστε η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, αν και φοβάμαι ότι η πολλή εγκεφαλική διέγερση κάποια μέρα θα στείλει έναν από τους δυο μας στο νοσοκομείο!

 5) Μοιράστου μαζί μας μια φάση που θα ήθελες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί (ανοιξεεεεεεεεεεεε πετράααααααααααα για να μπωωωωωω)
Λοιπόν αυτή η ερώτηση με δυσκόλεψε περισσότερο από όλες! Πες με ξεδιάντροπη αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι να έχω ζήσει τραυματικά ντροπιαστικές στιγμές! Οκ έτυχε να σκιστεί η φούστα μου στα δύο στο λύκειο ενώ σκαρφάλωνα τα κάγκελα και να με πάρει καθηγητής σπίτι με το αυτοκίνητο του, αλλά ακόμα και τότε δεν ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Επίσης πολύ συχνά στραβοπατώ και πέφτω χάμω αλλά γελάω πολύ!


6) Πως θα χαρακτήριζες με λίγες λέξεις τον εαυτό σου?

Ισχυρογνώμων, αντιδραστική, παρορμητική, ευαίσθητη, κακομαθημένη

7) Σου δίνουν να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 κουρτίνες, Πίσω από κάθε κουρτίνα κρύβονται
α) κερασμένη μια βραδιά πρώτο τραπέζι πίστα σε όποιο μπουζουκοσκυλαδικο προτιμάς (προτιμάς Καρρα-Παολα-Παντελιδη είπαμε!) όλα κερασμένα (εννοείτε εννα με πάρεις μαζί σου),
β) κερασμένη πρώτη θέση στην πρεμιέρα μιας μεγάλης θεατρικής παράστασης με πρωτοκλασάτους ηθοποιούς (επειδή είμαι άσχετη που έτσι θέματα εν ξέρω καμιά παράσταση για να σου γράψω), και
γ) ο 666 τίτσιρος να σε περιμένει στο κρεβάτι με φράουλες, σαντιγί τζιαι σαμπάνια (εσκεφτηκε να παίξετε την Τζούλια). Ποιο θα ευχόσουν, θα επαρακαλούσες, τζιαι θα εκατουρούσες πάνω σου που την χαρά σου αν εκερδιζες? Γιατί?
 
Oh dear God! Επειδή απεχθάνομαι την Πάολα, μισώ την σαντιγί και δεν πίνω σαμπάνια, θα έλεγα τον 666 τίτσιρο πάνω στην σκηνή σε δική μας πρεμιέρα να μου τραγουδά το "αχάριστη κι αλήτισσα για πες μου τι σου ζήτησα" του Καρρά κι εγώ να τον σεκοντάρω!!!!

8) Πως σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια?
Με δύο τσαχπίνες δίδυμες κόρες και έναν γιο λεβέντη!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ωραιες οι απαντησεις! Σε ευχαριστω αγαπητη Μπρεντα για τον χρονο σου!
 
Υ.Γ. Αντιχριστε?? Εγλεπε, 2 κορες τζιαι ενα γιο, πρεπει να πιαεις δουλεια!! Να την χαιρεσαι την καινουργια σου αγαπη!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ανωνυμους

Οι λογοι που αρκεψα το blogging εν αρκετοι. Εν επειδη εθκεβαζα για 2-3 χρονια διαφορα μπλοκς τζιαι αρεσκαν μου οι ιστοριες... Εν επειδη νομιζω εχω τζιαι εγω καποιες fanny stories να πω... Εν επειδη η αγαπημενη Πρασιναδα εδιοργανωνε παιχνιθκια τζιαι εγω εν εμπορουσα να παιξω.

Τζινο που μου αρεσκει στο blogging εν η ανωνυμια. Γραφεις οτι θελεις χωρις να λογοκρινεσαι, θαφκεις οποιον θελεις τζιαι λαλεις τον πονο σου (βλ.Τρομπα), τζιαι κανενας εν σε ξερει. Κανενας εν θα παει να πει τι ειπες για τον άλλο για τον απλουστατο λογο οτι κανενας εν σε ξερει! Υπαρχουν βεβαια μπλοκκερς επωνυμοι, but that is their business.

Εγω ηθελα να κρατησω την ανωνυμια μου επειδη απλα ηθελα. Τζιαι νομιζω ανακαλυψαν με καποιοι. Τζιαι σαννα τζιαι εν μου αρεσκει.

Ναι, γραφω πολλα πραματα για μενα στο μπλοκ τζιαι θκεβαζει τα ο καθε ενας, τζιαι εν με κοφτει. Εν με κοφτει, απλα επειδη εν μπορει κανενας να ταυτισει την Cypriopoul με το πραγματικο μου προσωπο.

Ου ενιγουεϊ καποιος πρεπει να με ανακαλυψε, ας το κρατησει για τον εαυτο του. Εννεν αναγκη να γινει τουτουκκι ποια κρυβεται πισω απο αυτο το μπλοκ. Τζιαι στην ουσια εν τζιαι κοφτει τζιαι κανενα τι βλακιες καθουμαι τζιαι γραφω.

Ενιγουεϊ... εννα εσιει μπλοκοπαιγνιδακι παλε.... Εννα εχουμε να ποσκολιστουμε! :)